Η απόλαυση να έχει ένα Δημόσιο ΙΕΚ ειδικότητα Γαλακτοκομίας: gelato cassata siciliana di ricotta
Παρασκευάσαμε ένα παγωτό με χαρακτήρα και έντονο γευστικό αποτύπωμα.
Αποκλείεται, μα αποκλείεται, να ξεχάσεις την πλούσια γεύση αυτού του ιδιαίτερα πεντανόστιμου εδέσματος.
Η βάση του παγωτού είναι το γλυκό τυρί Ricotta, ένα κρεμώδες φρέσκο Ιταλικό τυρί, προϊόν πρόβειου τυρογάλακτος που το φτιάχνουμε πολύ συχνά. Η αφράτη κρέμα που προκύπτει συνδυάζεται ιδανικά με υπόξινες, στυφές γεύσεις φρούτων, ξηρών καρπών και τη σωστή jazz μουσική, γευστική αρμονία και συγκίνηση!
Στο ΔΙΕΚ Επιδαύρου μπαίνουμε δυναμικά στο καλοκαίρι με ενδιαφέρουσες γαλακτοκομικές εκπλήξεις!