Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠώς θα είναι ο καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Πώς θα είναι ο καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Ο καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου – Αναλυτική πρόγνωση για σήμερα, Σάββατο, έως τη Δευτέρα

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 26-10-2024
Γενικά αίθριος καιρός σε όλη σχεδόν τη χώρα. Στην Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις στα δυτικά.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 27-10-2024
Σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές και τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη μέχρι το μεσημέρι.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια ηπειρωτικά θα φτάσει τους 22 με 23 βαθμούς, στα κεντρικά και τα νότια ηπειρωτικά τους 23 με 25 και κατά τόπους τους 26 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου 23 με 24 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου τους 22 με 23 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη κατά τόπους τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 28-10-2024 (ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ)
Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Τοπικά περιορισμένες ορατότητες τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Στα βόρεια ηπειρωτικά και τις Κυκλάδες θα φτάσει τους 23 με 24 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 24 με 26 και τοπικά στα νότια ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29-10-2024
Γενικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις.
Η ορατότητα στα δυτικα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 5, στο Αιγαίο 5 με 6 και τοπικα 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα δυτικά, και τα νοτιοανατολικά.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30-10-2024
Στα ανατολικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες με πιθανοτητα τοπικών βροχών κυρίως στα βόρεια. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος.
Η ορατότητα στα δυτικα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 5, στο Αιγαίο 6 με 7 και πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 31-10-2024
Στα ανατολικά και τα νότια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικά περιορισμενες ορατότητες τις πρωινές ώρες κυρίως στα νησιά του Ιονίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 5, στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ