Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΠαναργειακός - Κηφισιά: 0-2 στο κατάμεστο ΔΑΚ Άργους

Παναργειακός – Κηφισιά: 0-2 στο κατάμεστο ΔΑΚ Άργους

Παναργειακός – Κηφισιά: 0-2 στο κατάμεστο ΔΑΚ Άργους.

Στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος τα δύο γκολ του Μάναλη σε κομβικά σημεία του αγώνα έκριναν το τελικό αποτέλεσμα του Παναργειακός – Κηφισιά .

Το 0-1 στο τέλος του ημιχρόνου με πέναλτι στο 44ο λεπτό και το 0-2 στο 48ο του δεύτερου ημιχρόνου με σουτ από λάθος απόκρουση της άμυνας, η μπάλα στρώθηκε στον επιθετικό της Κηφισιάς, γράφοντας το τελικό 0-2.

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολλά σφυρίγματα και πολλές διακοπές από τον διαιτητή Στεργιώτη, τα περισσότερα υπέρ της ομάδας της Κηφισιάς , με αποτέλεσμα να δημιουργεί εκνευρισμό στη γηπεδούχο ομάδα, αφού έφερνε το παιχνίδι συνέχεια στην περιοχή του Καραργύρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το γρήγορο γκολ του Μάναλη πάγωσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι προσπάθησαν να συνέλθουν γρήγορα και να ξαναμπούν στο παιχνίδι, ζήτησαν πέναλτι στο 73ο λεπτό με τον Τσάνι, ο διαιτητής όμως συνέχισε το παιχνίδι.

Το αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν καλό, αλλά όλοι μέσα στην ομάδα έχουν να πουν για τον φίλαθλο κόσμο του Παναργειακού που κατέκλυσε το ΔΑΚ Άργους, θυμίζοντας εποχές παλιές, που όλοι περίμεναν την Κυριακή να δουν τον Παναργειακό να αγωνίζεται στο Άργος.

Το ευχαριστώ σε αυτούς που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο είναι το λιγότερο που μπορεί να ειπωθεί. Η υπόσχεση όλων. διοίκησης, προπονητή, παικτών. είναι ότι με τέτοιο κόσμο και τέτοια στήριξη, η ομάδα θα δίνει κάθε Κυριακή τον καλύτερο εαυτό της.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ