Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΦείδωνας : Πετυχημένη παρουσία σε τουρνουά στο Μοσχάτο

Φείδωνας : Πετυχημένη παρουσία σε τουρνουά στο Μοσχάτο

Με δύο αγώνες 45΄συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΦΕΙΔΩΝΑ για το πρωτάθλημα της Β΄εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών που αρχίζει στις 13 Οκτωβρίου 2024.

Συγκεκριμένα στο τουρνουά που διοργάνωσε ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ Μοσχάτου, στο ΔΑΚ Μοσχάτου, το Σάββατο 21-9-2024, αντιμετώπισε τις ΝΕΕΣ Ατρομήτου (ομάδα Α΄εθνικής) με αποτέλεσμα 2-2 . ( Τα τέματα Μυρτώ Κολέμπα και Σπυριδούλα Σαμπάνη)

Στο δεύτερο παιγνίδι νίκησε με 2-0 το ΠΑΣ Αθηνών(Β΄εθνικής) με την Ιωάννα Γκότση να επιτυγχάνει και τα δύο τέρματα
Ο Δημήτρης Τότσικας είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεσή του , εκτός από την τραυματία Μαρία Δημητρίου, και να διαπιστώσει την εξαιρετική τους κατάσταση με αισιόδοξες προβλέψεις για το μέλλον. ΄
Επαιξαν οι:Κοντίλη,Κουκουμάνου,Παπανικολοπούλου,Γκότση, Αρέστη, Μούγιου,Συρμή, Κεχαγιά,Κολέμπα, Τριανταφύλου, Σαμπάνη, Βαλκάνη, Χύκα, Σταύρου, Κωτσιοπούλου,Κυριακίδου και η δωδεκάχρονη Ματράγκου.

Στο τουρνουά συμμετείχαν ακόμη ΗΑΕΚ Αθηνών και ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ Μοσχάτου. Τους αγώνες παρακολούθησαν 1.000 περίπου φίλαθλοι και αρκετοί προπονητές.

Μεταξύ αυτών ο πρόεδρος της Επιτροπής ποδοσφαίρου γυναικών της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Καρράς μαζί με τον πρόεδρο του ΦΕΙΔΩΝΑ κ. Γιάννη Αποστολόπουλο , την Αντ/δρο κα Αλεξάνδρα Κόλλια- Κουκουμάνου και τη Γ.Γ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γυναικών κα Έλενα Παπαϊωάννου.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ