Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑUnique Hair: Εκπαίδευση με Σεβασμό και Συνέπεια για τους Επαγγελματίες του Αύριο

Unique Hair: Εκπαίδευση με Σεβασμό και Συνέπεια για τους Επαγγελματίες του Αύριο

Το Unique Hair αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όσους επιθυμούν να ξεχωρίσουν στον χώρο της ομορφιάς και της περιποίησης.

Με απόλυτη αφοσίωση στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη νέων ταλέντων, προσφέρουμε προγράμματα εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου στους τομείς της κομμωτικής, του barbering, της αισθητικής, του μακιγιάζ, της ονυχοπλαστικής, του μανικιούρ και πεντικιούρ, καθώς και στις θεραπείες προσώπου και σώματος, το μασάζ, την αποτρίχωση και τις τεχνικές extension βλεφαρίδων (One by one, 2D-14D, Volume & Russian Volume).

Σύγχρονες Εκπαιδευτικές Μέθοδοι για Όλους τους Επαγγελματίες

Στο Unique Hair, προσεγγίζουμε την εκπαίδευση με υπερσύγχρονες μεθόδους, οι οποίες περιλαμβάνουν θεωρητική ανάλυση, ζωντανές επιδείξεις σε μοντέλα, αλλά και δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζουμε ότι οι μαθητές μας λαμβάνουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες σε όποιο στάδιο της καριέρας τους κι αν βρίσκονται, είτε είναι αρχάριοι είτε έμπειροι επαγγελματίες που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους.

Επαφή με τις Τελευταίες Τάσεις της Μόδας

Για να παραμένουμε στην αιχμή των εξελίξεων, πραγματοποιούμε τακτικά εκπαιδευτικά ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας μόδας. Οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, με γνώμονα τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.

Εκπαίδευση από Πιστοποιημένους Εκπαιδευτές

Στο Unique Hair, η ποιότητα της εκπαίδευσης είναι η προτεραιότητά μας. Γι’ αυτό, οι εκπαιδευτές μας είναι πιστοποιημένοι και εξειδικευμένοι επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στον τομέα τους. Με τη γνώση και την καθοδήγησή τους, οι μαθητές μας αποκτούν όχι μόνο τις τεχνικές δεξιότητες αλλά και την αυτοπεποίθηση να πετύχουν στον χώρο της ομορφιάς , και με πιστοποιημένα Σεμινάρια.

Εγγραφή Χωρίς Απαιτούμενες Γνώσεις

Δεν είναι προαπαιτούμενο να υπάρχουν γνώσεις πάνω στο αντικείμενο που θα επιλέξετε . Δεν χρειάζεται να έχεις γνώσεις, ούτε να έχεις πάει λύκειο μόνο να έχεις θέληση .

Ευέλικτα Τμήματα και Εγγραφές όλο τον Χρόνο

Προσαρμοζόμενοι στις ανάγκες των μαθητών μας, προσφέρουμε πρωινά και απογευματινά τμήματα, εξασφαλίζοντας την ευελιξία που χρειάζεστε για να προγραμματίσετε την εκπαίδευσή σας. Οι εγγραφές είναι ανοιχτές όλο τον χρόνο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ξεκινήσετε την καριέρα σας όποτε το επιθυμείτε. Με -20% για τους 10 πρώτες εγγραφές
Κομμωτική Barber Αισθητική-Μακιγιαζ Μανικιουρ-πεντικιουρ Ονυχοπλαστικη μασάζ εξτενσιον βλεφαρίδας, Πρωινά και απογευματινά Τμήματα και το καλοκαίρι
Με -20% στα δίδακτρα για τους 5 πρώτους μήνες. 

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματά μας και για να εγγραφείτε, καλέστε μας στο 2752023373.

Στο Unique Hair, η εκπαίδευση γίνεται τέχνη, και η τέχνη γίνεται το πάθος μας!

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ