Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών: Διακοπές υδροδότησης σε παροχές με ληξιπρόθεσμες οφειλές

ΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών: Διακοπές υδροδότησης σε παροχές με ληξιπρόθεσμες οφειλές

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ σας ενημερώνει πως παρατηρείται ότι μια ομάδα δημοτών δεν εκπληρώνει τις οικονομικές υποχρεώσεις της συστηματικά , με αποτέλεσμα οι ανείσπρακτες οφειλές να ανέρχονται σε 8.000.000 ευρώ περίπου και η συγκεκριμένη μάδα να λειτουργεί εις βάρος όλων αυτών που παραμένουν συνεπείς στις πληρωμές τους.

Η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης και η συντήρηση των δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης και όμβριων που εξυπηρετούν όλους τους πολίτες , απαιτεί σημαντικά έξοδα τα οποία όμως αυτή τη στιγμή καλύπτονται μόνο από τους συνεπείς καταναλωτές.

Η κατανάλωση του νερού απαιτεί δικαιοσύνη και η διακοπή υδροδότησης είναι το τελευταίο και μοναδικό μέσο που διαθέτουμε για την εξασφάλιση της, εφαρμόζοντας ταυτόχρονα και τον κανονισμό ύδρευσης. Η Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ σας ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 16/09/2024 θα προβεί σε διακοπές υδροδότησης στις παροχές που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές . Στο έντυπο του λογαριασμού ύδρευσης που αποστέλλεται στους καταναλωτές υπάρχει σχετική ειδοποίηση για έγκαιρη πληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών .

Η επιχείρηση απευθύνει έκκληση στους πολίτες που αγνοούν συστηματικά τις ενημερώσεις της , να προσέλθουν και να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους.

Οι οφειλές πάσης φύσεως προς τον Δήμο και τη Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ στερούν τους πόρους για την αποτελεσματική μας δράση.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ