Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Καρυάς 2024 by Envirox

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Καρυάς 2024 by Envirox

Ολοκληρώθηκε το κατά κοινή ομολογία πολύ επιτυχημένο Φεστιβάλ Καρυάς 2024 by Envirox και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το οποίο διοργανώθηκε από τις 13 έως τις 26 Αυγούστου στην Καρυά Αργολίδας.

Οκτώ συνολικά δράσεις μουσικής, θεάτρου, σκακιού, πεζοπορίας και yoga διοργανώθηκαν με πολλή αγάπη και μεράκι από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Καρυάς «Το Αρτεμίσιο» και προσέλκυσαν εκατοντάδες μέλη και φίλους/ες του συλλόγου γεμίζοντας την Καρυά με επισκέπτες και φίλους της τέχνης, του πολιτισμού και του περιβάλλοντος. Το Φεστιβάλ χαρακτηρίστηκε συνολικά από παλμό, νεανική και φιλική ατμόσφαιρα, ποικιλομορφία και διάθεση ανανέωσης.

Για την υλοποίηση του Φεστιβάλ εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι για μεγάλο διάστημα και με ανιδιοτελή προσφορά με κύριους τον καλλιτεχνικό διευθυντή Γιάννη Δελή με τον συντονισμό των μουσικών και τους εθελοντές με τη διαρκή συμβολή τους στην υλοποίηση του φεστιβάλ, τον Γιάννη Ηλία για τη σχεδίαση του κεντρικού υλικού και των επιμέρους υλικών προβολής του project.

Σε επίπεδο συλλογικοτήτων εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους ανθρώπους της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παραρτήματος Αργολίδας για την υγειονομική κάλυψη που παρείχε και τη συνολικότερη προσφορά του στις δράσεις του συλλόγου. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στην Καρυά για την παραχώρηση της πλατείας της εκκλησίας. Τέλος η παρουσία του Λυκείου Ελληνίδων – παραρτήματος Κουτσοποδίου για τη χορευτική παράδοση που συνόδευσε τον κρητικό ήχο του Μανώλη Κονταρού.

Τέλος, οφείλουμε να αναφέρουμε την υποστήριξη όλων των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων και επιχειρήσεων:
-Την εταιρεία Envirox του Βαγγέλη Δενέζη, η οποία ήταν μέγας χορηγός της διοργάνωσης.
-Την Περιφέρεια Πελοποννήσου και συγκεκριμένα τον Περιφερειάρχη κ. Πτωχό Δημήτριο και χωρικό αντιπεριφερειάρχη κ. Μαντζούνη Ιωάννη
-Την Αντιδήμαρχο σε θέματα ανακύκλωσης κ. Αργυροπούλου Αναστασία, καθώς βοήθησε στην πραγματοποίηση της σημαντικής δράσης συλλογής πλαστικών και αλουμινίων με σκοπό τη απόδοσή τους στους οικίσκους ανακύκλωσης, καθιστώντας έτσι «πράσινο» το Φεστιβάλ Καρυάς 2024.

Με τη σειρά υλοποίησης των εκδηλώσεων, χορηγοί ημέρας ήταν οι εξής:
-Την εταιρεία ΣΥΡΜΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε Rotosal και τον Γιώργο Βαρελά
-Τα Οπτικά Μαμωνάς στο Άργος
-Την εταιρεία ΤΟ ΓΥΑΛΙ – Νίκος Κοντός
-Το Web Radio Kadinski
-Την εταιρεία υπαίθριων δραστηριοτήτων Mountsea Trackers
-Το Kosmos Bar και Kosmos Bakery. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Σάννα για την ενεργητική συμβολή του στη διοργάνωση!
-Την εταιρεία Intradoor του Μιχάλη Πικουλή και την εταιρεία Denezis Meat, τις γεύσεις της οποίας απόλαυσαν οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ

Θα συνεχίσουμε τις πολιτιστικές και αθλητικές – περιβαλλοντικές δράσεις μας με επόμενο ορόσημο το Artemisio Mountain Running την 1η Δεκεμβρίου 2024.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ