Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΜεταγραφή του Γρηγόρη Πριόβολου στον ΠΑΟΚ στην Κ15

Μεταγραφή του Γρηγόρη Πριόβολου στον ΠΑΟΚ στην Κ15

Όλη η οικογένεια της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ συγχαίρει τον Γρηγόρη Πριόβολο για την μετεγραφή του στον ΠΑΟΚ που θα  αγωνίζεται με την Κ15 στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE.

O Γρηγόρης γεννήθηκε στις 06-10-2011 έχει ύψος 185cm,αγωνίζεται στην θέση του σέντερ-φορ και διαθέτει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ σε ηλικία 5 ετών με προπονητή τον Νίκο Κωστόπουλο.
Ήταν μέλος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Αργολίδας.

Με τον ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ αγωνίστηκε με τις ομάδες Κ8,Κ10,Κ12,Κ14 στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αργολίδ ας και σε τουρνουά σε όλη  την Ελλάδα.
Τη χρονιά 2023-2024 αγωνίστηκε με τον ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ στο διεθνές τουρνουά ELITE NEON CUP 2024 που διεξήχθει στην Αθήνα σημειώνοντας 7 γκολ αντιμέτωπος με ομάδες υψηλού επιπέδου όπως την Αγγλική LIVERPOOL.

Την ιδία χρονιά με την ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Αργολίδας αγωνίστηκε σε όλους τους αγώνες βασικός σημειώνοντας 10 γκολ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ομίλου.
Μετά από μία τόσο επιτυχημένη χρονιά για τον ίδιο συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλων των ΠΑΕ και scaouters από το εξωτερικό.

Μετά από απόφαση της οικογένειας και του ιδίου επιλέχθηκε ο ΠΑΟΚ για το επόμενο ποδοσφαιρικό του βήμα.
Η ακαδημία του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ ευχαριστεί τον υπεύθυνο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο  και τον  scaouter Κώστα Λαγωνίδη για την άριστη συνεργασία και την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

 Σύσσωμη η οικογένεια της ακαδημίας του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ εύχεται στον Γρηγόρη
ολόψυχα  να έχει υγεία,να εκπληρώσει το όνειρό του και θα βρίσκεται δίπλα του σε κάθε βήμα.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ