Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΗ Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος στηρίζει τα στελέχη του Λιμεναρχείου Ναυπλίου

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος στηρίζει τα στελέχη του Λιμεναρχείου Ναυπλίου

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος με ανακοίνωση της εκφράζει την στήριξή της στα στελέχη του Λιμεναρχείου Ναυπλίου .

Είναι γνωστό πλέον ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν έναν τρόπο έκφρασης για όλο τον κόσμο. 

Παρατηρείται δε το φαινόμενο αυτοί που εκφράζονται μέσω αυτού του τρόπου τις περισσότερες φορές να είναι άσχετοι και κακεντρεχείς με μοναδικό σκοπό να δηλώσουν την παρουσία τους ως ειδήμονες των πάντων. 

Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε θεατές ενός λαϊκού δικαστηρίου που ενορχηστρώνει ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου. 
Παρότι ο συγκεκριμένος πρόεδρος (πρώην λιμενικός ) είναι επιλογή ενός αξιόλογου Δημάρχου με όρεξη και διάθεση για την καλυτέρευση του τόπου του, αντιλαμβανόμαστε ότι ο συγκεκριμένος τον εκθέτει ανεπανόρθωτα . 
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου λοιδορώντας το Λιμενικό Σώμα και τα στελέχη που εργάζονται για αυτό, δίνει βήμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε άσχετους πολίτες να χλευάζουν τη Λιμενική Αρχή Ναυπλίου και τα στελέχη της, προκαλώντας το κοινό αίσθημα με εκφράσεις που δεν αντιστοιχούν στο κύρος του Σώματος αλλά και στο έργο που επιτελείται καθημερινά . 
ΚΑΛΟΥΜΕ τον Δήμαρχο Ναυπλίου κ. Ορφανό Δημήτρη να λάβει δραστικά μέτρα για την επίλυση του σοβαρού θέματος . 
ΖΗΤΑΜΕ από την Εισαγγελία του Ναυπλίου να αξιολογήσει ποινικά τις ενέργειες από το συγκεκριμένο πρόσωπο καθώς διέρρευσε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπηρεσιακά έγγραφα με υπογραφές και στοιχεία εμπλεκομένων στελεχών . 
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ απερίφραστα ότι ως ΕΠΛΣΑΚΑ είμαστε δίπλα στον συνάδελφο Λιμενικό και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να χλευάσει, για ίδιον όφελος, τα στελέχη μας.
ΕΠΛΣ ΑργολίδαςΚορινθίαςΑρκαδίας
 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΑΛΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ