Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΗ Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Άργους απέσπασε το βραβείο Gold των Educational...

Η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Άργους απέσπασε το βραβείο Gold των Educational Leaders Awards 2024

Η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Άργους απέσπασε το βραβείο Gold στα πλαίσια του θεσμού των Educational Leaders Awards 2024 για τις βέλτιστες πρακτικές στην Εκπαίδευση και ειδικότερα στην κατηγορία 1.5.4 Εξωστρέφεια, Εκπαιδευτικές Επισκέψεις  & Βιωματική Μάθηση στη Δημόσια  Δια βίου Εκπαίδευση.

Η πρόταση είχε τίτλο “ΣΑΕΚ Άργους: Ένα Κέντρο Διασωστικής Εκπαίδευσης”.

Η Σχολή παράγει εκπαιδευτικό έργο με συγγραφή προτύπου οδηγού κατάρτισης, καινοτομεί σε συνεργασίες με τριτοβάθμια ιδρύματα, υλοποιεί προγράμματα Erasmus και διοργανώνει δεκάδες δράσεις με κυριότερους τους πανελλήνιους διαγωνισμούς διασωστικής εκπαίδευσης. 

Το βραβείο αφιερώνεται στους/τις σπουδαστές/στριες, ενεργούς και απόφοιτους και τους/τις εκπαιδευτές/τριες που πλαισιώνουν σταθερά τις εκπαιδευτικές δράσεις, αναζητώντας  νέους δρόμους εξειδίκευσης και υποστηρίζοντας και αναδεικνύοντας τη σχολή και το έργο της!

Συνολικά και εκτός του πεδίου βράβευσης, η ΣΑΕΚ υλοποιεί προγράμματα μεταδευτεροβάθμιας επαγγελματικής κατάρτισης σε πολλούς τομείς, όπως της Μηχανολογίας – Ηλεκτρολογίας, Υγείας – Πρόνοιας, Πληροφορικής και Δικτύων, της Γεωπονίας και της Αισθητικής – Μόδας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες σπουδαστές/στριες μπορούν να επιλέξουν σε λίγες εβδομάδες να αιτηθούν μία από τις επιλογές για το ακαδημαϊκό έτος 2024 – 25. Αναλυτική ενημέρωση θα γίνεται τις επόμενες εβδομάδες!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ