Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑργολίδα: 3on3 basketball στο κλειστό της Ερμιόνης

Αργολίδα: 3on3 basketball στο κλειστό της Ερμιόνης

Δράση με το τουρνουά 3on3 basketball ΑΟΕ στο κλειστό της Ερμιόνης

Η δράση, με το άθλημα του μπάσκετ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, θα μας φέρει κοντά και αυτό το καλοκαίρι στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος και Ευαγγελία Μπουρνάκη». Ο ΑΟ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι από τις 9 Ιουλίου 2024 έως και τις 11 του ίδιου μήνα θα διοργανώσει τουρνουά 3on3 basketball και οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην έδρα του συλλόγου μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή της ομάδας τους, επικοινωνώντας με τους αρμόδιους στο τηλέφωνο 6977404450, μαθαίνοντας και πληροφορίες για τη διοργάνωση.

Οι ηλικίες των αθλητών που μπορούν να αγωνιστούν, χωρίζονται σε δυο κατηγορίες, 6-16 ετών και 17 και άνω χρονών. Το κόστος της συμμετοχής ανέρχεται στα 10 ευρώ. Με την ολοκλήρωση των αγώνων θα δοθούν χρηματικά έπαθλα στις νικήτριες ομάδες. Η συμβολή όλων και ειδικά των νεαρών αθλητών του συλλόγου μας για τη διοργάνωση του τουρνουά 3on3 basketball ΑΟΕ είναι καθοριστική και τους αξίζει ένα πολύ μεγάλο «μπράβο». Πάρε και εσύ μέρος στη μεγάλη αθλητική γιορτή του μπάσκετ στον δήμο μας!

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ