Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝέα Ημερομηνία Δήλωσης Συμμέτοχης στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Αργολίδας στην 88η Διεθνή...

Νέα Ημερομηνία Δήλωσης Συμμέτοχης στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Αργολίδας στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Νέα Ημερομηνία Δήλωσης Συμμέτοχης στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Αργολίδας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από 07-15.09.2024

Το Επιμελητήριο Αργολίδας προτίθεται να συμμετέχει στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 07 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Η ΚΕΕΕ μαζί με όλα τα Επιμελητήρια της χώρας έχουν κλείσει τα κεντρικά περίπτερα 2 & 3 της Έκθεσης, εμβαδού 4.000 τ.μ. μεικτό εμβαδόν και 2.700 τ.μ καθαρό εμβαδόν.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι η Γερμανία και με σκοπό πάντα την προβολή και την παρουσίαση (μέσα από τα Επιμελητήρια) των επιχειρήσεων του συνόλου της Ελληνικής επικράτειας, η ΚΕΕΕ σχεδιάζει τη διοργάνωση από κοινού με τη ΔΕΘ Α.Ε. – Ημέρας Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.

Το κόστος ανέρχεται στα 42€/τ.μ. πλέον Φ.Π.Α.

Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαθέσουν προς πώληση τα προϊόντα τους στο χώρο της έκθεσης, εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Καλούνται λοιπόν οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Αργολίδας που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη έκθεση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 .

Οι επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου μας, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ανωτέρω έκθεση, θα πρέπει να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 2751 0 67216 και 2751 0 63023.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ