Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑ«Δοξάστε με!!!» Η αυτοπροβολή υπέρ πάντων των ορίων!!! της Δημοτικής Αρχής του...

«Δοξάστε με!!!» Η αυτοπροβολή υπέρ πάντων των ορίων!!! της Δημοτικής Αρχής του Ναυπλίου

«ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ!!!» Η ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ!!! (γράφει ο Τόλης Κοϊνης)

Δεν χρειάζεται να ξανακάνω αντιπολίτευση στη Δημοτική Αρχή του Ναυπλίου. Θα αντιγράφω μόνο τις αναρτήσεις τους. Για να καταλάβετε, τί εννοώ.
Όταν διαβάζεις δημόσια ομολογία Αντιδημάρχου ότι έχει «δύο νύχτες αγρυπνία» γιατί δυσκολευόταν να προγραμματίσει παράλληλα δύο εκδηλώσεις… χρειάζεται να τον πάρουμε σοβαρά; Τί περιμένει, να του ευχηθούμε «περαστικά»; Του ευχόμαστε… μέχρι και ξεματιάστρα να του βρούμε, αν το επιθυμεί.
Όταν διαβάζεις ανακοίνωση Δημοτικής Επιχείρησης που περιέχει «ρεπορτάζ» άλλου Αντιδημάρχου… για να ξηγιόμαστε κάνει «ρεπορτάζ ο ίδιος στον εαυτό του»!!!! Αντί να αναθέσει τη δουλειά αυτή σε επαγγελματία δημοσιογράφο ή σε κάποιο νεαρό απόφοιτο των τόσων Ανώτατων Σχολών ΜΜΕ … ισχυρίζεται ότι κάνει μόνος του ρεπορτάζ. Αλήθεια ποιος είναι ο καμεραμάν; Δεν ακούγονται βέβαια ερωτήσεις, αλλά φαίνεται από τα λόγια του σα να απαντάει σε κάποιον. Σε ποιον; Ανέθεσε σε υπάλληλο της Δημοτικής επιχείρησης να κάνει χρέη Δημοσιογράφου;
Στο ρεπορτάζ του Αντιδημάρχου ακούγεται και μουσικό χαλί!!!!!! Δεν θα ‘πρεπε να δηλώσει ποιού είναι η μουσική σύνθεση; Για να μην εμφανιστεί κανένας και μας ζητάει κερατιάτικα για «κοπυράϊτ». Πάντως, αν συνέθεσε ο ίδιος την μουσική, είναι αξιέπαινος.
Σε όλες οι αναρτήσεις των Αντιδημάρχων παρουσιάζουν το έργο τους προσθέτοντας επίθετα του στυλ: «κάτι πολύ σπουδαίο γίνεται», «υπέροχο», «η πόλη απογειώνεται»… Όλα είναι ρόδινα σε αυτή την πόλη…
Θυμίζουν τον αείμνηστο Χάρρυ Κλυν και τον υπέροχο δίσκο του «Δοξάστε με».
Πάντως δεν παραλείπουν να διαπιστώνουν και κάθε τόσο κακοτεχνίες του παρελθόντος. Εν μέρει έχουν δίκιο. Όμως για τις κακοτεχνίες κάποιοι έχουν ευθύνη και εφόσον πληρώνουμε τις διορθώσεις τους, θα έπρεπε να είχαν προχωρήσει σε δικαστήρια… Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ.
ΥΓ Δεν πολυβγαίνω τελευταία, για αυτό και ασχολούμαι με τις διάφορες αναρτήσεις.
Μόνο την Τετάρτη το βράδυ βγήκα και παρατήρησα:
α) Την πλατεία του Αγίου Νικολάου πάρκινγκ.
Β) Παράνομα σταθμευμένο όχημα δίπλα στο Τελωνείο και
γ) Τουλάχιστον πέντε αυτοκίνητα σταθμευμένα στο «Πί» με ένα τσούρμο πιτσιρικάδες να συζητούν, μου έδωσαν εντύπωση ότι ετοιμάζονταν για κόντρα, μπορεί όμως να κάνω και λάθος.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ;
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ