Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί για το 33ο Φεστιβάλ Κλασικής μουσικής

Ναύπλιο: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί για το 33ο Φεστιβάλ Κλασικής μουσικής

Διακοπή και εκτροπή κυκλοφορίας τις κάτωθι ημερομηνίες και ώρες για την διεξαγωγεί του Μουσικού Φεστιβάλ Ναυπλίου :

1. Την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 από ώρα 15:00 έως το πέρας της εκδήλωσης, ( Συγγρού – Παπανικολάου).
2. Την Τρίτη 02 Ιουλίου 2024 από ώρα 15:00 έως το πέρας της εκδήλωσης ( Συγγρού – Παπανικολάου).
3. Την Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024 από ώρα 15:00 έως το πέρας της εκδήλωσης ( Αγγ. Τερζάκη – Αμαλίας , Σταϊκοπούλου – Πλαπούτα)
Αναλυτικά η σήμανση που θα τοποθετηθεί είναι η παρακάτω :
Α) Την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 από ώρα 15:00 έως το πέρας της εκδήλωσης, ( Συγγρού – Παπανικολάου) η κάτωθι περιγραφόμενη σήμανση : • Ρ – 07 (Απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα)
Β) Την Τρίτη 02 Ιουλίου 2024 από ώρα 15:00 έως το πέρας της εκδήλωσης ( Συγγρού – Παπανικολάου) η κάτωθι περιγραφόμενη σήμανση : • Ρ – 07 (Απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα)
Γ) Την Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024 από ώρα 15:00 έως το πέρας της εκδήλωσης ( Αγγ. Τερζάκη – Αμαλίας , Σταϊκοπούλου – Πλαπούτα) • Ρ – 50α (Υποχρεωτική κατεύθυνση πορείας με στροφή αριστερά)
Οι προσωρινές άδειες για την παρεμπόδιση, εκτροπή ή διακοπή κυκλοφορίας χορηγούνται με την προϋπόθεση της τήρησης των διατάξεων του ΚΟΚ, της κυκλοφοριακής μελέτης που έχει εγκριθεί από την αρμόδια Δ.Τ.Υ.Δ. Ναυπλιέων, τη σύμφωνη γνώμη της οικείας Αστυνομικής Αρχής και των κανονισμών που διέπουν τη χρήση κοινόχρηστου χώρου.
Ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης της χορηγηθείσας άδειας σε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων ή λόγω έκτακτης ανάγκης.
Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου Ναυπλιέων.
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ