Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤοποθέτηση ταΐστρας και κουτιού ‘No Kaka’ στην Ασίνη Ναυπλίου

Τοποθέτηση ταΐστρας και κουτιού ‘No Kaka’ στην Ασίνη Ναυπλίου

Με αφορμή την Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας στις 4 Απριλίου, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αργολίδας συνεργάστηκε με τον πρόεδρο του όμορου χωριού της Ασίνης, κ. Παναγιώτη Κωστόπουλο, για την τοποθέτηση ταΐστρας/ποτίστρας σε κεντρικό σημείο του χωριού. 

Ο σκοπός της ενέργειας αυτής είναι να εξασφαλίσουμε την εύρεση νερού και φαγητού για τα αδέσποτα ζώα. Επιπλέον, τοποθετήθηκε το ειδικό κουτί “No Kaka”, το οποίο περιέχει χάρτινα φτυαράκια για τη συλλογή των ακαθαρσιών των ζώων που βγάζουν βόλτα οι ιδιοκτήτες τους και όχι μόνο.
Ευχαριστούμε την κα. Ξύδη Σοφία για την παραχώρηση του ειδικού κουτιού και το κ. Βλαχοδημήτρη Δημήτρη για τη χορηγία της ταΐστρας.

 

Η φροντίδα των ζώων συμβάλλει στην εξέλιξη της κοινωνίας μας και πιστεύουμε ότι τέτοιες δράσεις ενισχύουν την ευαισθητοποίηση και την υπευθυνότητα όλων μας απέναντι στα ζώα.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παναγιώτη Κωστόπουλο για την αποδοχή της πρότασης Όποιος/α επιθυμεί να προσφέρει τροφή για τα αδέσποτα ας επικοινωνήσει μαζί του. Έχει οριστεί σημείο αποθήκευσης τροφής.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ