Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΡομαντική απόδραση στο Ναύπλιο ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa

Ρομαντική απόδραση στο Ναύπλιο ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa

Λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή τους στο Roland Garros, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα βρέθηκαν στην Ελλάδα για μια ανάπαυλα ξεκούρασης, πριν επιστρέψουν και πάλι στην αγωνιστική δράση.

Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας και η Ισπανίδα συναθλήτριά του, έπειτα από ένα σύντομο διάστημα που τράβηξαν χωριστούς δρόμους, είναι και πάλι μαζί και αγαπημένοι.
Μετά την άφιξή τους στις αρχές της εβδομάδας στην Αθήνα, ο Στέφανος και η Πάουλα έκαναν ένα ταξίδι-αστραπή μέχρι το Ναύπλιο για να ξεκουραστούν και να αφιερώσουν χρόνο ο ένας στον άλλον.

Οι δυο τους δεν επέλεξαν για τη διαμονή τους ένα από τα γνωστά ξενοδοχεία του Ναυπλίου, καθώς επιθυμούσαν να απομονωθούν και να αφιερώσουν όσο γίνεται περισσότερο ποιοτικό χρόνο στη σχέση τους. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους της πόλης, που τους είδαν σε κεντρικό δρόμο του Ναυπλίου. Ντυμένοι σπορ και αρκετά χαλαροί και ευδιάθετοι, απόλαυσαν την απογευματινή τους βόλτα, ενώ χαιρέτησαν όσους τους αναγνώρισαν και τους καλωσόρισαν στο Ναύπλιο. Φωτογραφία από τη βόλτα τους εξασφάλισε η Realnews.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ