Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ σύνδεσμος κοινωνικών λειτουργών Ελλάδος Πελοποννήσου επισκέφτηκε τον δήμο Άργους-Μυκηνών (βίντεο)

Ο σύνδεσμος κοινωνικών λειτουργών Ελλάδος Πελοποννήσου επισκέφτηκε τον δήμο Άργους-Μυκηνών (βίντεο)

Σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου εκπρόσωποι του συνδέσμου κοινωνικών λειτουργών Ελλάδος του τμήματος Πελοποννήσου επισκέφτηκαν τον δήμο Άργους-Μυκηνών με σκοπό να συζητήσουν για τις ελλείψεις που υπάρχουν στις κοινωνικές δομές του δήμου.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου των κοινωνικών λειτουργών κ. Πλεμμένος Πέτρος τόνισε στην συνάντηση με τον αντιδήμαρχο κ. Καμπόσο Παναγιώτη πως κρίνονται απαραίτητες, αρχικά η στελέχωση των κοινωνικών υπηρεσιών με περισσότερους κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους αλλά και η καλύτερη οργάνωση των ήδη υπαρχουσών κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου.

Επίσης προέτρεψε την άσκηση πίεσης προς την κεντρική κυβέρνηση με στόχο την αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων που αφορούν τις ευάλωτες ομάδες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στον δήμο λειτουργούν συνολικά 3 κοινωνικές δομές ,το «Κ.Α.Π.Η», το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και το «Κοινωνικό Μαγειρείο» καθώς και το «Κέντρο κοινότητας», το οποίο αποτελεί ένα είδος ΚΕΠ για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Σε όλες τις παραπάνω κοινωνικές δομές υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις κοινωνικών λειτουργών.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ