Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΞανά στο δικαστήριο οι δυο κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του 50χρονου στο...

Ξανά στο δικαστήριο οι δυο κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του 50χρονου στο Ναύπλιο (βίντεο)

Ξανά στον ανακριτή στα δικαστήρια Ναυπλίου πήγαν το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Ιουνίου τους δύο φερόμενους ως δράστες του ξυλοδαρμού του 50χρονου τα ξημερώματα της Δευτέρας 10 Ιουνίου, μετά την προθεσμία που έλαβαν για να απολογηθούν, την Τρίτη.

Το θύμα βρέθηκε χτυπημένο, τα ξημερώματα της Δευτέρας 10 Ιουνίου, έξω από κατάστημα διασκέδασης στην Ενδεκάτη Ναυπλίου. Kλήθηκε το ΕΚΑΒ Αργολίδας  και οι διασώστες πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Άργους, όπου οι γιατροί λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, έδωσαν εντολή να μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο διασωληνωμένος.

 

Ο 50χρονος, κατά την μεταφορά του στην Αθήνα υπέστη και έμφραγμα το οποίο αντιμετωπίστηκε αλλά παραμένει ακόμα σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

 

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση βρίσκεται ο 50χρονος άνδρας που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο Ναύπλιο, ενημερώνει η οικογένειά του που τονίζει πως ό,τι άλλο διαδίδεται είναι παραπληροφόρηση.

Η αστυνομία μετά την εξέταση βιντεοληπτικού υλικού συνέλαβε του δυο άνδρες ως δράστες του ξυλοδαρμού οι οποίοι μεταφέρθηκαν την Τρίτη 11 Ιουνίου, στα Δικαστήρια Ναυπλίου όπου και τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο δικηγόρος των κατηγορούμενων, Σπύρος Καζάς, ανέφερε πως έλαβαν νέα 24ωρη προθεσμία για να απολογηθούν, καθώς σήμερα θα εξεταστούν οι τέσσερις αυτόπτες μάρτυρες από τον ανακριτή.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ