Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΈτοιμοι οι εκλογικοί σάκοι στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας

Έτοιμοι οι εκλογικοί σάκοι στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας

Διανεμήθηκαν και στις περιφερειακές ενότητες της Πελοποννήσου οι εκλογικοί σάκοι με τα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων, τους φακέλους, τους εκλογικούς καταλόγους και όλα τα απαραίτητα υλικά για τις εφορευτικές επιτροπές, προκειμένου να παραδοθούν στους δικαστικούς αντιπροσώπους από τις κατά τόπους δημοτικές αρχές.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες από τους υπαλλήλους που χώρισαν το υλικό σε δήμος ώστε να είναι έτοιμοι για να παραδοθούν την Πέμπτη στους υπεύθυνους των δημοτικών διαμερισμάτων , για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των εκλογών, με όλο τον υπηρεσιακό μηχανισμό της να βρίσκεται «επί ποδός ». Με ευθύνη του Τμήματος Ανθρωπίνων Πόρων και Υποστήριξης, η διαχείριση και οργάνωση των εκλογικών θεμάτων πραγματοποιήθηκε έγκαιρα και κατά τρόπο άψογο.

Η Περιφέρεια έχει συγκροτήσει συνεργείο για την άμεση και έγκυρη μετάδοση των αποτελεσμάτων  τα οποία θα αποστέλλονται στο Υπουργείο Εσωτερικών με την χρήση του ειδικού πληροφοριακού συστήματος ΙΡΙΔΑ 2.0.

Το σύστημα αυτό θα λειτουργήσει ως παράλληλη δικλείδα ασφαλείας, καθώς -όπως έχει ήδη ανακοινώσει το Υπουργείο Εσωτερικών- οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα μεταδίδουν στο Υπουργείο τα αποτελέσματα μέσω ειδικής εφαρμογής, με τη συσκευή ασφαλούς μετάδοσης SRΤ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ