Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΠαγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με επίκεντρο τη λιμνοθάλασσα Μουστού με 4 περιβαλλοντικές δράσεις!

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με επίκεντρο τη λιμνοθάλασσα Μουστού με 4 περιβαλλοντικές δράσεις!

5 ΙΟΥΝΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ –

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 40 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ελάτε να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με επίκεντρο τη λιμνοθάλασσα Μουστού με 4 περιβαλλοντικές δράσεις! Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με της εκδηλώσεις του ΟΦΥΠΕΚΑ σε όλη την Ελλάδα, επισκεφθείτε τον διαδραστικό χάρτη των εκδηλώσεων, μέσω του ιστότοπου:
Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής-ΟΦΥΠΕΚΑ
 ΚΥΡΙΑΚΗ 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΚΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα #PrasiniΖΩntas
Η Μονάδα Διαχείρισης διοργανώνει και σας προσκαλεί σε περιβαλλοντική δράση εθελοντικού καθαρισμού (ανοιχτή για το κοινό) στη θέση Πόρτες Μελιγούς, από το πρωί στις 09:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι.
Με επίκεντρο την προστατευόμενη περιοχή του υγροτόπου Μουστού (GR 2520003) οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία στο πλαίσιο της δράσης να ενημερωθούν για το φυσικό περιβάλλον της περιοχής.
 04, 05 ΚΑΙ 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
Συμβολικοί εθελοντικοί καθαρισμοί, ξεναγήσεις και περιβαλλοντικές δραστηριότητες με μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην προστατευόμενη περιοχή του υγροτόπου Μουστού, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος 2024.
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Τρίτη, 04 Ιουνίου Μύλος Αγ. Ανδρέα│Δημοτικό Σχολείο Αγ. Ανδρέα Αρκαδίας
 Τετάρτη, 05 Ιουνίου Μουστός│ Δημοτικό Σχολείο Νέας Τίρυνθας Αργολίδος
ΞΕΝΑΓΗΣΗ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
 Πέμπτη, 6 Ιουνίου│ΚΠΕ Άστρους & Μουστός│ Δημοτικό Σχολείο Βυτίνας Αρκαδίας
Για πληροφορίες σχετικά με τις περιβαλλοντικές δράσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Μονάδα Διαχείρισης στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:
ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Έδρα: Άστρος Αρκαδίας Τηλέφωνο επικοινωνίας: 27550 22021
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ