Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑργολίδα: Ο Γ.Γ. Υποδομών Κ. Μαγουλάς στο ΤΟΕΒ Κουτσοποδίου (βίντεο)

Αργολίδα: Ο Γ.Γ. Υποδομών Κ. Μαγουλάς στο ΤΟΕΒ Κουτσοποδίου (βίντεο)

To Αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ Κουτσοποδίου επισκέφτηκε  σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Κωνσταντίνος Μαγουλάς με τη συνοδεία του Γιάννη Μαλτέζου  Δημάρχου Άργους Μυκηνών ,του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη  Ανδριανού, περιφερειακών Συμβούλων και του Δ.Σ. του ΤΟΕΒ.

Το ΤΟΕΒ Κουτσοποδίου επισκέφτηκε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών κ. Μαγουλάς καθώς συνόδευσε τον κ. Μαρινάκη στην επίσκεψή του στον νομό Αργολίδας.

Το φλέγον ζήτημα που απασχολεί τον νομό είναι η έλλειψη νερού για αρδευτικούς σκοπούς διότι η Αργολίδα αποτελεί έναν αγροτικό κατ εξοχήν νομό. Η απειλή της ερημοποίησης σε συνδυασμό με την αδυναμία διαχείρισης των δυνατοτήτων του Ανάβαλου καθιστούν απαραίτητη την προσοχή της κυβέρνησης.

Ο κ. Μαγουλάς βρέθηκε σήμερα στο ΤΟΕΒ Κουτσοποδίου ακριβώς για αυτόν τον σκοπό. Συζητώντας με εκπροσώπους των αγροτών αλλά και τον δήμαρχο Άργους- Μυκηνών κ. Μαλτέζο ενημερώθηκε λεπτομερώς για το πρόβλημα της άρδευσης, αναφέροντας πως τα θέματα αυτά θα μεταφερθούν στην ελληνική κυβέρνηση με την αισιοδοξία να επιλυθούν.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ