Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ εκπαιδευμένος σκύλος "CRUYFF" βρήκε δηλητηριασμένα δολώματα στο Σκαφιδάκι του Δήμου Άργους-Μυκηνών

Ο εκπαιδευμένος σκύλος “CRUYFF” βρήκε δηλητηριασμένα δολώματα στο Σκαφιδάκι του Δήμου Άργους-Μυκηνών

Ως μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Σκαφιδακίου νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του κυνηγετικού συλλόγου ΑΡΓΟΥΣ, τη κυνηγετική ομοσπονδία Πελοποννήσου και τον πρόεδρο της κ. ΓΡΑΜΜΑΤΣΟΥΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

καθώς και τον ομοσπονδιακό θηροφύλακα κ. ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ για την ευαισθητοποίηση και την άμεση ανταπόκρισή τους για τη παραχώρηση του ειδικού σκύλου ανίχνευσης δηλητηριασμένων δολωμάτων (φόλες) ύστερα από μαζικά κρούσματα θανάτωσης που είχαμε στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σκαφιδακίου του Δήμου Άργους-Μυκηνών τις προηγούμενες μέρες.

Το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα είχε ως αποτέλεσμα τη θανάτωση τριών (03) γατών και μίας (01) σκύλας με τα τρία (03) κουταβάκια της. Ένα (01) μόλις κουτάβι στάθηκε τυχερό και λαμβάνει την αρμόζουσα περίθαλψη. Έτσι λοιπόν τη Τρίτη 30 Απριλίου ύστερα από την έρευνα ανεβρέθησαν και συλλέχθηκαν τρία (03) δηλητηριασμένα δολώματα, εκ των οποίων το ένα (01) ανεβρέθη πλησίον της παιδικής χαράς όπου καθημερινά στο χώρο βρίσκονται ανήλικα παιδιά και όχι μόνο. Τα άλλα δύο (02) ανεβρέθησαν σε ακτίνα εκατό (100) μέτρων. Τα ανωτέρω στοιχεία παραδόθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας για τις νόμιμες διαδικασίες.

Για άλλη μια φορά καταδικάζουμε τέτοιου είδους αποτρόπαιες πράξεις και συμβάλουμε τα μέγιστα για την αποφυγή τους. Κλείνοντας να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους τους φορείς που συνέβαλαν στη προσπαθεία, ελπίζοντας πως θα εξαλείφουν τέτοιου είδους αποτρόπαιες πράξεις. Ιδιαίτερη μνεία στον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο “CRUYFF” και τον χειριστή του, ομοσπονδιακό θηροφύλακα κ. ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ