Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕργατικό Κέντρο Αργολίδας: Επιδοτούμενο πρόγραμμα στον τομέα του Τουρισμού

Εργατικό Κέντρο Αργολίδας: Επιδοτούμενο πρόγραμμα στον τομέα του Τουρισμού

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αργολίδας ανακοινώνει ότι αναμένεται στο επόμενο διάστημα η έναρξη του προγράμματος «Επανειδίκευση και αναβάθμιση δεξιοτήτων στον τομέα του Τουρισμού».

Η δράση περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση 250 ωρών ασύγχρονης εξ αποστάσεως κατάρτισης και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων.
Το εκπαιδευτικό επίδομα που θα λάβουν οι συμμετέχοντες που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το πρόγραμμα ανέρχεται στα 1250 €.

Προϋποθέσεις συμμετοχής :
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι διαθέτουν την τελευταία δεκαετία τουλάχιστον διακόσια (200) ημερομίσθια συνολικά στον τομέα του τουρισμού και ανήκουν σε μια από τις επόμενες κατηγορίες:
α) εποχικά εργαζόμενοι τουριστικών επιχειρήσεων
β) πρόσκαιρα άνεργοι και μακροχρόνια άνεργοι του τομέα του τουρισμού
και
γ)εργαζόμενοι τουριστικών επιχειρήσεων, των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τέθηκαν, κατά τα έτη 2020 ή/και 2021, σε αναστολή λόγω της προσωρινής διακοπής ή της αναστολής λειτουργίας των επιχειρήσεων στις οποίες εργάζονταν, στο πλαίσιο λήψης μέτρων για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της διάδοσης του κορωνοϊου COVID -19.

Tα προγράμματα υλοποιούνται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU .
Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2710 226146 & [email protected].

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ