Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων λόγω ασφαλτοστρώσεων

Ναύπλιο: Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων λόγω ασφαλτοστρώσεων

Ανακοίνωση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δ. Ναυπλιέων για την διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, καθώς επίσης και απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης στην περιοχή της οδού Αιγίου.

Άδεια διακοπής κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς επίσης και απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης, στο τμήμα ανόδου της οδού Αιγίου προς την οδό Σπάρτης (από τη συμβολή της οδού Αιγίου με την οδό Κώνστα έως της συμβολή της οδού με την οδό Σπάρτης) τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 από τις 07:30π.μ. έως τις 17:00 όπως αποτυπώνεται στον συνημμένο χάρτη Google, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.
.Σχετ:
1. Η μελέτη εκτροπής της κυκλοφορίας ως συντάχθηκε από τη Δ.Τ.Υ.Δ. Ναυπλιέων
2.Το άρθρο 52 του Κ.Ο.Κ

Αποφασίζουμε

Να χορηγήσουμε άδεια διακοπής κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς επίσης και απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης, στο τμήμα ανόδου της οδού Αιγίου προς την οδό Σπάρτης (από τη συμβολή της οδού Αιγίου με την οδό Κώνστα έως της συμβολή της οδού με την οδό Σπάρτης) τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 από τις 07:30π.μ. έως τις 17:00 λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.
Θα τοποθετηθεί η κάτωθι περιγραφόμενη σήμανση :
Ρ-2 Υποχρεωτική διακοπή πορείας
α) στη συμβολή των οδών Αμυμώνης – Κώνστα
β) στη συμβολή των οδών Αμυμώνης – Μεθώνης και
γ) στη συμβολή των οδών Αμυμώνης – Κυπαρισσίας
Οι προσωρινές άδειες για την παρεμπόδιση, εκτροπή ή διακοπή κυκλοφορίας χορηγούνται με την προϋπόθεση της τήρησης των διατάξεων του ΚΟΚ, της κυκλοφοριακής μελέτης που έχει εγκριθεί από την αρμόδια Δ.Τ.Υ.Δ. Ναυπλιέων, τη σύμφωνη γνώμη της οικείας Αστυνομικής Αρχής και των κανονισμών που διέπουν τη χρήση κοινόχρηστου χώρου.
Οι ιδιοκτήτες και οι χρήστες μέσων είναι συνυπεύθυνοι εξ ολοκλήρου σε περίπτωση διάθεσης των οχημάτων για την εκτέλεση εργασιών χωρίς άδεια διακοπής κυκλοφορίας.

Ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης της χορηγηθείσας άδειας σε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων ή λόγω έκτακτης ανάγκης.
Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της
Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου Ναυπλιέων.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ