Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣύλλογος Γονέων Βρεφικών Παιδικών Σταθμών Ναυπλίου: Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την...

Σύλλογος Γονέων Βρεφικών Παιδικών Σταθμών Ναυπλίου: Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 9/4/2024

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών Ναυπλίου εκφράζει την αγωνία όλων των γονιών καθώς δεν ταιριάζει σε μια σύγχρονη χώρα, το 2024, να υπάρχουν μόνο 3 παιδίατροι σε δημόσιες δομές σε ολόκληρο τον Νομό για να καλύψουν τις, όλο και αυξανόμενες, ανάγκες και εμείς να αγωνιούμε για το αν θα βρούμε παιδίατρο σε εφημερία.

Η συνεχής υποχρηματοδότηση υποβαθμίζει και απαξιώνει την πρωτοβάθμια και
δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας και μας κάνει να νιώθουμε καθημερινά ανασφάλεια για την υγεία των παιδιών μας αλλά και την δική μας.
Το “κερασάκι” σε όλα αυτά είναι τα επί πληρωμή απογευματινα ιατρεία και χειρουργεία που ουσιαστικά βάζουν εμπόδια στην ίαση των παιδιών μας, αν δεν έχουμε να πληρώσουμε.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των σωματείων και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων κ
Κηδεμόνων Ναυπλίου, συμμετέχουμε και καλούμε τους γονείς, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και όλους τους κοινωνικούς φορείς να δώσουν το παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9/4/2024 στις 18:30 στο Νοσοκομείο Ναυπλίου για να απαιτήσουμε:
● ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ των Κέντρων Υγείας με παιδιάτρους αλλά και όλες τις αναγκαίες ειδικότητες γιατρών, νοσηλευτών και άλλων υγειονομικών, εξοπλισμένα με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.
● ΕΠΑΡΚΗ στελέχωση όλων των νοσοκομείων με μόνιμο προσωπικό ώστε να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες νοσηλείας.
● Νοσοκομεία σε ΠΛΗΡΗ λειτουργία, που να εξυπηρετούν τις πραγματικές ανάγκες της δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας για την περιοχή- με αποκλειστική ευθύνη του κράτους- χωρίς καμία επιχειρηματική δράση.

Την κατάργηση κάθε είδους επιβάρυνσης των ασθενών.
Σε μας και στα παιδιά μας αξίζει μια καλύτερη ζωή, χωρίς εκπτώσεις από τις βασικές μας ανάγκες και για αυτό δε θα σταματήσουμε να διεκδικούμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ