Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑργολίδα: Εγκρίθηκε το έργο αποκατάστασης της Επαρχιακής οδού Αγία Ελεούσα-Λευκάκια

Αργολίδα: Εγκρίθηκε το έργο αποκατάστασης της Επαρχιακής οδού Αγία Ελεούσα-Λευκάκια

Στην Συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου συζητήθηκε και εγκρίθηκε ένα πολυαναμενόμενο έργο για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Ναυπλίου που δυσκολεύει τις μετακινήσεις τους καθημερινά.

Το εν λόγο έργο είναι η αποκατάσταση της Επαρχιακής οδού Αγία Ελεούσα – Λευκάκια η οποία μετά από πολλές παρεμβάσεις στην άσφαλτο έχει γίνει επικίνδυνη για τα διερχόμενα οχήματα.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της Π.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου:

Συνεδρίασε, την Τετάρτη 13 Μαρτίου, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στα βασικά θέματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση ήταν, κατά σειρά, η προμήθεια προκατασκευασμένων αποδυτηρίων για τα γήπεδα ΦΙΧΤΙΩΝ, ΔΙΔΥΜΩΝ και ΚΟΙΛΑΔΑΣ προϋπολογισμού 217.741,92 €.

Επίσης, στην Π.Ε. Αργολίδας, εγκρίθηκε ο έλεγχος για τον προσωρινό ανάδοχο για την κατασκευή του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ Νο5 ΤΜΗΜΑ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ-ΛΕΥΚΑΚΙΑ», προϋπολογισμού 500.000,00 €, καθώς επίσης εγκρίθηκε και ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός της προμήθειας «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΤΟΕΒ ΦΕΝΕΟΥ ΜΕ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΔΡΟΛΗΨΙΑΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΧΡΕΩΣΗΣ, ΤΗΛΕΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΩΝ», με προϋπολογισμό: 1.800.000,00 €.

Στην Π.Ε. Μεσσηνίας, εγκρίθηκε η σύμβαση εκτέλεσης παροχής υπηρεσιών με τίτλο «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΡΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2024) , προϋπολογισμού 320.000,00 €.

Ακόμα, η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενέκρινε τα σχέδια εκτάκτων αναγκών για σεισμό, πλημμύρες και πυρκαγιές με τους κωδικούς «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2», «ΔΑΡΔΑΝΟΣ 2» και «ΙΟΛΑΟΣ 2».

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ