Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑργειακός Έσπερος: Ανακοινώνουμε την απόσυρσή μας από τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Αργειακός Έσπερος: Ανακοινώνουμε την απόσυρσή μας από τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Έπειτα από την κοινοποίηση του προγράμματος των αγώνων μπαράζ για το πρωτάθλημα Α2 Ανδρών, ανακοινώνουμε την απόσυρσή μας από τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Είμαστε ένα σωματείο που ουδέποτε δημιούργησε πρόβλημα, ουδέποτε απαίτησε να περάσει το δικό του, είμαστε τυπικοί σε όλες μας τις υποχρεώσεις, και ότι αιτήματα έχουμε κάνει, έχουν γίνει με τον δέοντα σεβασμό στο μπάσκετ, τα αντίπαλα σωματεία και φυσικά την τοπική ένωση.
Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, υποχρεωθήκαμε να αγωνιστούμε Σάββατο μεσημέρι στις 15:00, με όσα προβλήματα συνεπάγεται αυτό και οι αθλητές μας έκαναν τα πάντα για να ανταποκριθούν στο απαιτητικό αυτό πρόγραμμα.
Λόγω της σημασίας των αγώνων μπαράζ, ζητήσαμε να μετατεθεί η πρώτη αγωνιστική σε μια πιο ευνοϊκή ώρα και ημέρα, λόγω πολλών υποχρεώσεων των αθλητών μας. Φυσικά το αίτημα δεν έγινε δεκτό, και το πρόγραμμα βγήκε όπως είναι τώρα.
Σαν Αργειακός Έσπερος, δεν θα δεχτούμε να είμαστε υποχείριο κανενός και πάνω απ’όλα δεν θα δεχτούμε να μας υποδεικνύουν ποια είναι η δυναμική μας και το αν έχει νόημα να παίξουμε ή όχι, μιας και “θα κερδίζατε αν παίζατε?”. Αυτά υποδηλώνουν συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στο ήθος μας και στην ιστορία μας.
Καλή επιτυχία στις υπόλοιπες ομάδες.

Αργειακός Έσπερος

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ