Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣοκαριστικά όσα βίωσε η 32χρονη γυναίκα από τον σύζηγό της στο Άργος...

Σοκαριστικά όσα βίωσε η 32χρονη γυναίκα από τον σύζηγό της στο Άργος (βίντεο)

Η 32χρονη γυναίκα έφτασε μαζί με την αδελφή της στα δικαστήρια Ναυπλίου για να δώσει κατάθεση στον εισαγγελέα ,  και μίλησε στην κάμερα του argonafplia.tv για τις άθλιες συνθήκες και περιέγραψε τα όσα βίωσε στα χέρια του 32χρονου ενώ στη κάμερα μιλάει η αδερφής της, ο πατέρας της και ο συνηγόροό της κ. Βαγγέλης Λαμπρόπουλος.

«Σηκώθηκε 3:00 η ώρα, εγώ κοιμόμουν και με ξύπνησε. Είχε τόσα νεύρα, είχε ιδρώσει ολόκληρος και μου λέει “Σήκω, προχώρα στο μπάνιο. Αυτό το μπάνιο θα το θυμάσαι μια ζωή, εκεί θα χύσεις αίμα”.

Μου πέταξε όλα τα υγρά, ό,τι είχε μέσα στο μπάνιο, γάλατα, μουστάρδες, χλωρίνη, υγρό πλυντηρίου. Είχε πάρει το μαχαίρι μαζί του. Είχε πάρει δυο μαξιλαροθήκες, τη μια τη βούτηξε στη λεκάνη.

Μου την έβαλε στο στόμα, μου έβαλε και το κεφάλι στη λεκάνη. Μετά μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό. Με έπνιγε. Μου έβαλε και το μαχαίρι στον λαιμο, Μου τραβούσε τα μαλλιά, με χτυπούσε στον καθρέφτη. Μου έλεγε “Κοίτα πώς είσαι ποιος θα σε πάρει».

Όπως περιέγραψε, ο 34χρονος σύζυγός της τη χτύπησε με το σίδερο στο πρόσωπο, την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει και την κακοποίησε σεξουαλικά με το κινητό της, το οποίο το είχε σπάσει λίγο νωρίτερα: «Μετά μου έβαλε τη λωρίδα του παντελονιού στον λαιμό… Μου είπε “Θα σε σκοτώσω!”.

Πήρε το σίδερο και μου το κοπάνησε στο πρόσωπο. Το ψωμί το βούτηξε σε νερό με χλωρίνη, μου το πέταξε στο πρόσωπο. Μου το έβαλε και κάτω… Μετά με έπλυνε να μην πάθω εγκαύματα. “Πλύσου γρήγορα μη καείς. Το μυαλό σου δε θα το πειράξω γιατί το θέλω για τα παιδιά μου. Θα σου πειράξω τα μάτια”, μου είπε. Άρχισε τα ίδια μέσα στο αμάξι. “Ό,τι σου έκανα το έκανα για καλό, ένα μάθημα της έδωσα. Το έκανα από αγάπη”, έλεγε. Πριν δύο εβδομάδες με είχε πάει στον Ισθμό για να με πετάξει».

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ