Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΤα μωρά που γεννιούνται τον Μάρτιο έχουν ένα ισχυρό πλεονέκτημα

Τα μωρά που γεννιούνται τον Μάρτιο έχουν ένα ισχυρό πλεονέκτημα

Ο Μάρτιος είναι – αν μπορούμε να τον πούμε έτσι – ένας αναποφάσιστος μήνας, καθώς είναι με το ένα πόδι του είναι στο Χειμώνα και με το άλλο στην Άνοιξη. Είναι ο μήνας της ανανέωσης, της αναγέννησης, της νέας ζωής.

Ισχύουν άραγε αυτά και για τα παιδιά που γεννιούνται τότε; Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που τα γενέθλιά τους είναι από το Μάρτιο μέχρι και το Μάιο έχουν μια πιο αισιόδοξη οπτική για τη ζωή και είναι πιο χαρούμενοι από όσους έχουν γεννηθεί σε κάποιον από τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου.

Από την άλλη, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, έχουν ελαφρώς μεγαλύτερη πιθανότητα να παρουσιάσουν διατροφικές διαταραχές, ενώ είναι πιο επιρρεπείς στις ιώσεις και τα ατυχήματα. Αν λοιπόν έχετε γεννήσει την Άνοιξη, φροντίστε να ενδυναμώσετε το ανοσοποιητικό του και βάλτε γερές βάσεις για να είναι το μωρό σας υγιές και χαρούμενο για ολόκληρη τη ζωή του, διδάσκοντάς του από νωρίς τα οφέλη της υγιεινής διατροφής. Εκτός όμως από τα παραπάνω, τα μωρά που γεννιούνται τον Μάρτιο, φαίνεται να έχουν ένα ισχυρό πλεονέκτημα – αυτό της ανεπτυγμένης διαίσθησης – αλλά και 4 ακόμη σημαντικά χαρακτηριστικά!

Ας τα δούμε! 1. Έχουν ανεπτυγμένη διαίσθηση Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί τον Μάρτιο είναι πολύ διαισθητικοί και είναι δύσκολο κάποιος να τους εξαπατήσει ή να τους χειραγωγήσει. Πολύ συχνά, διαισθάνονται όποιον προσπαθεί να τους βλάψει και αντιδρούν ανάλογα. Αυτό το χαρακτηριστικό τους κάνει παράλληλα να είναι και πολύ δυναμικοί σαν χαρακτήρες. Δείχνουν αφοσίωση στο ταίρι τους και σιχαίνονται την απάτη και το ψέμα. H γενναιοδωρία τους επίσης είναι ένα βασικό στοιχείο τους, το οποίο τους βοηθά να κερδίσουν τον θαυμασμό και την αγάπη των ανθρώπων που συναναστρέφονται. Σε αυτό το πλαίσιο, πολλοί ασχολούνται με τον εθελοντισμό και γενικά βοηθούν όλους όσους το έχουν ανάγκη.

2. Έχουν πολλά ταλέντα Οι άνθρωποι που γεννιούνται τον Μάρτιο είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι και η καλλιτεχνική τους φύση είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη. Αγαπούν τη μουσική και όλες τις μορφές της τέχνης. Πολλοί καλλιτέχνες και τραγουδιστές είναι γεννημένοι τον Μάρτιο, όπως η Mariah Carey, o Justin Bieber, ο Elton John, η Lady Gaga, ο Vincent van Gogh και ο Michelangelo.

3. Αγαπούν το γαλάζιο χρώμα Το γαλάζιο συμβολίζει τη διαίσθηση, τη σταθερότητα, την μεγαλοψυχία, την αποκάλυψη, τη σοφία, την αφοσίωση, τη φιλία και την αθανασία. Επιπλέον, αντιπροσωπεύει τη μάθηση, ενώ έχει και ηρεμιστικές ιδιότητες.

4. Προσαρμόζονται εύκολα στις αλλαγές και είναι ήρεμοι Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό τους είναι ότι προσαρμόζονται με ευκολία στις αλλαγές και στις όποιες συνθήκες ενώ είναι άνθρωποι που προτιμούν να μένουν στην ηρεμία του σπιτιού τους και να αποφεύγουν την πολλή φασαρία.

5. Συχνά γίνονται δικηγόροι ή δάσκαλοι Μεγαλώνοντας μπορεί να γίνουν δάσκαλοι, δικηγόροι, αρχιτέκτονες, αθλητές, ζωγράφοι, μουσικοί ή άνθρωποι του πνεύματος. Επίσης προτιμούν να είναι εργαζόμενοι σε μία θέση με αρμοδιότητες, ενώ δεν είναι τόσο καλά αφεντικά γιατί λειτουργούν πολύ συναισθηματικά και κάποιες φορές συντηρητικά.

πηγη: themamagers.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ