Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚλείνει μεγάλο τμήμα της οδού Σέκερη στο Τολό του Δ. Ναυπλιέων λόγω...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της οδού Σέκερη στο Τολό του Δ. Ναυπλιέων λόγω έργων

Άδεια αποκλεισμού της οδού Σέκερη στη συμβολή με την οδό Μίνωος, και σε όλο το μήκος της στο Τολό του Δ. Ναυπλιέων εκδόθηκε για την την Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 από ώρα 07:00 π.μ. έως την Τρίτη 05 Μαρτίου και ώρα 15:00 λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής σχαρών υδροσυλλογής, στο ύψος της οδού Γιαννέλη Μπικάκη στα πλαίσια του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΥΣΤΑΔΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ, ΠΑΡΚΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ »

Οι προσωρινές άδειες για την παρεμπόδιση, εκτροπή ή διακοπή κυκλοφορίας χορηγούνται με την προϋπόθεση της τήρησης των διατάξεων του ΚΟΚ, της κυκλοφοριακής μελέτης που έχει εγκριθεί από την αρμόδια Δ.Τ.Υ.Δ. Ναυπλιέων, τη σύμφωνη γνώμη της οικείας Αστυνομικής Αρχής και των κανονισμών που διέπουν τη χρήση κοινόχρηστου χώρου.

Οι ιδιοκτήτες και οι χρήστες μέσων είναι συνυπεύθυνοι εξ ολοκλήρου σε περίπτωση διάθεσης των οχημάτων για την εκτέλεση εργασιών χωρίς άδεια διακοπής κυκλοφορίας.

Ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης της χορηγηθείσας άδειας σε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων ή λόγω έκτακτης ανάγκης.

Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου Ναυπλιέων. 

Η ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΊΣΤΑΜΕΝΗ Δ.Τ.Υ.Δ.Ν.

ΚΑΡΔΑΡΑΚΟΥ ΟΛΓΑ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ