Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕπισκέφθηκε το Ναύπλιο ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης (βίντεο)

Επισκέφθηκε το Ναύπλιο ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης (βίντεο)

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Ναύπλιο πραγματοποίησε σήμερα την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Τζορτζ Τσούνης , με προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανό στο Δημαρχείο της πόλης,  και επίσξεψη στο παράρτημα του Harvard που λειτουργεί στο Ναύπλιο.

Τον πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Αθήνα κ. Τζορτζ Τσιούνη,
υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτριος Ορφανός.

Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε θερμά τον Αμερικανό πρέσβη και είχαν μια διευρυμένη συζήτηση που εξελίχθηκε σε πολλά κι ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν την Ελλάδα αλλά και τον Ελληνισμό που ζει και δημιουργεί στο εξωτερικό, με ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα πολιτισμού, τουρισμού, παιδείας , καθώς και ζητήματα επιχειρηματικότητας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την επιβεβαίωση της ισχυρής τους επιθυμίας και βούλησης να ενισχύσουν τη συνεργασία τους και να διατηρήσουν την επικοινωνία τους για την ανάπτυξη κοινής στρατηγικής που προάγουν τις θέσεις του Ελληνισμού σε καίρια ζητήματα.
Ο Δήμαρχος αποχαιρέτησε τον Αμερικανό πρέσβη. με ευχαριστίες, ευχές και με προσφορά συμβολικών δώρων με αναφορά στο Ναύπλιο και την ιστορία του.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ