Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑψήφησαν το κρύο και έκαναν την πρώτη δενδροφύτευση στην Καρυά Άργους

Αψήφησαν το κρύο και έκαναν την πρώτη δενδροφύτευση στην Καρυά Άργους

Μια ιστορική πρώτη δενδροφύτευση στην περιοχή της Καρυάς, στη θέση Αη Λιας έγινε σήμερα πραγματικότητα χάρη στη συμβολή πολλών ιδιωτών και φορέων!

450 δενδρύλλια φυτεύθηκαν σε προκαθορισμένη έκταση με έγκριση της Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας και συμμετοχή μεγάλου αριθμού ατόμων, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά όλων των ηλικιών.

Το Δ.Σ του συλλόγου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του σε όσους/ες αψήφησαν το κρύο και συμμετείχαν αφιερώντας το πρωί της Κυριακής στη δράση για την ανάδειξη και εμπλουτισμό της φύσης στο Αρτεμίσιο Όρος.
Προηγήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου στον προαύλιο χώρο του ξωκκλησιού του Αη Λια.

Οι εθελοντές της μη κυβερνητικής οργάνωσης We4All (https://www.facebook.com/we4allofficial) μαζί με την ήταν εκεί, ακούραστοι, με το χαμόγελο να εξηγήσουν και να παρέχουν συμβουλές για την ορθή διαχείριση των φυταρίων.
Ευχαριστούμε ξεχωριστά τα παιδιά και τους γονείς τους που συμμετείχαν στη δράση!
Θα στείλουμε πολλούς χαιρετισμούς στους ανθρώπους της ομογένειας αλλά και φίλους που μένουν Αθήνα και άλλα μέρη, οι οποίοι στήριξαν τη δράση όμως δεν ήταν δυνατόν να είναι μαζί μας.
Τη δράση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών στον τομέα Αθλητισμού, Νέων, Εθελοντισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Sotiris Dam, ο εντεταλμένος σύμβουλος πρ Δήμου Λυρκείας και υπεύθυνος οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου κ. Γιώργος Δημάκης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Grigorios Grivas
Ο χώρος θα είναι επισκέψιμος, όταν ολοκληρωθεί το τεχνικό μέρος, δηλαδή η τοποθέτηση του αρδευτικού συστήματος.
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ