Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠροαύλια σχολείων στο Άργος μετατρέπονται σε θέσεις πάρκινγκ κάθε Σάββατο

Προαύλια σχολείων στο Άργος μετατρέπονται σε θέσεις πάρκινγκ κάθε Σάββατο

Είναι γνωστό ό,τι το κέντρο της πόλης του Άργους, τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί αρκετές βίαιες δομικές αλλαγές χωρίς πολλές φορές να υπάρχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο.

Έκλεισαν δρόμοι, γιγαντώθηκαν πλατείες ενώ θέσεις στάθμευσης των οχημάτων μειώθηκαν όλο και περισσότερο όταν τα τελευταία χρόνια τα οχήματα αυξάνονται δραματικά.

Ανακοινώνουμε λοιπόν, σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων και τις υπό σύσταση σχολικές επιτροπές, το άνοιγμα των προαύλιων χώρων των δύο σχολείων 1ου και 7ου Δημοτικών Σχολείων Άργους (συστεγάζονται) καθώς και του 4ου Γυμνασίου, κάθε Σάββατο από τις 6:00πμ έως 3:00μμ με σκοπό οι πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν το κέντρο της πόλης, να σταθμεύουν απρόσκοπτα τα οχήματα τους.

Είμαστε βέβαιοι πως το προσωρινό αυτό μέτρο, θα ανακουφίσει κυκλοφοριακά το κέντρο της πόλης, ιδίως τα Σάββατα που λόγω της λαϊκής αγοράς, η κυκλοφοριακή κατάσταση είναι ασύμφορη.

Πιστεύουμε και ευελπιστούμε σύντομα οι δημοσιονομικές συνθήκες να μας επιτρέψουν λύσεις μόνιμες, που θα έχουν σχεδιαστεί και θα έχουν αποφασιστεί μέσα από διαβουλεύσεις.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ