Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας Τάκης Πεβερέτος εξηγεί στην κάμερα του argonafpliatv για τηνν διαδικασία παραγωγής της φέτας και πως πρέπει να παράγεται σύμφωνα με τους κανονισμούς που μας εχουν δωθεί ως Π.Ο.Π. από την ευρωπαική ένωση.
Η φέτα πρέπει να γίνεται μόνο από πρόβειο γάλα συν 30 % γίδινο αλλά δυστυχώς οι περισσότερες βιομηχανίες δεν το παράγουν έτσι το προ σμίγουν με κάτι άλλο. Προτείνει στο υπουργείο κάποια μέτρα για να εξασφαλίσουν ότι το γάλα πρέπει να ελέγχεται και να εξασφαλιστεί ποιο γάλα γίνεται φέτα .