Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΔιευθυντής Παιδιατρικής Γ.Ν. Άργους: 1302 μητέρες μου ζήτησαν πλαστή γνωμάτευση ώστε να...

Διευθυντής Παιδιατρικής Γ.Ν. Άργους: 1302 μητέρες μου ζήτησαν πλαστή γνωμάτευση ώστε να εμποδίσουν την επικοινωνία των παιδιών με τον πατέρα

Στη δημόσια Διαβούλευση νομοθετικής πρωτοβουλίας του Υπ. Δικαιοσύνης που διεξάγεται από την 28/11/2023 και θα ολοκληρωθεί την 28/12/2023 με θέμα «Παρεμβάσεις στον Ποινικό Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας για την επιτάχυνση και την ποιοτική αναβάθμιση της ποινικής δίκης – Εκσυγχρονισμός του νομοθετικού πλαισίου για την πρόληψη και την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας»,

την 13/12/2023 και στο Κεφάλαιο Δ (σελ. 6) εμφανίζεται το κάτωθι σχόλιο από τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής ΓΝ του Άργους Τρασίας Χρήστος ο οποίος καταγγέλλει ΕΠΩΝΥΜΑ ότι σε διάστημα 6 ετών του ζητήθηκε από 1302 μητέρες να τους χορηγήσει ΠΛΑΣΤΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ώστε να παρεμποδίσουν την επικοινωνία με τον πατέρα.

Ακολουθεί αυτούσιο το μήνυμα από την δημόσια διαβούλευση

  • 13 Δεκεμβρίου 2023, 15:50 | Τρασιας Χρήστος Διευθυντής Παιδιατρικής κλινικής ΓΝ Άργους

Αυτούσιο το κείμενο στο www.opengov.gr

Απόσυρση άμεσα του εδαφίου για τους παιδοψυχολόγους. Οι εκθέσεις τους γίνονται επί πληρωμή και με απουσία του ενός γονέα. Ενδοοικογενειακή βία σε χείριστη μορφή είναι η γονεϊκή αποξένωση. Σε προσωπική μου στατιστική καταγραφή από το 2017 είχα 1302 περιστατικά μητέρων που μου ζητούσαν πλαστή ιατρική γνωμάτευση για να εμποδίσουν την επικοινωνία με τον έτερο γονέα. Εξωφρενικό.

Ποινική καταδίκη άμεση για παραβίαση δικαστικής απόφασης σε ότι αφορά το οικογενειακό δίκαιο. Βαριές τιμωρίες ποινικές σε δικηγόρους που για προσωπικό όφελος κατευθύνουν καταστάσεις. Ο θεσμός του γάμου είναι σε κρίση, η υπογεννητικότητα στη χώρα είναι μείζον πρόβλημα αν δεν λυθούν τα θέματα συνεπιμέλειας δεν θα λυθεί πότε.

Η ενδοοικογενειακή βία έχει ρίζες στην έκφραση «Σου παίρνω τα παιδιά και φεύγω» που δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από τους σύγχρονους μπαμπάδες. Διορθώσετε νοοτροπίες με το νομοσχέδιο σας για να αλλάξουν όλα.

Με εκτίμηση.

Επίσης καταθέτουμε  video που μας εστάλη με την ΕΠΩΝΥΜΗ μαρτυρία του Αστυνομικού Υποδιευθυντού Μιχάλη Μπαρίνη ο οποίος καταθέτει τις εμπειρίες του σχετικά με τις παραβιάσεις δικαστικών αποφάσεων που αποτελούν αποξενωτικές ενέργειες καθώς και τις ψευδείς κατηγορίες για ασέλγεια.

Ο ίδιος Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Μιχάλης Μπαρίνης συμμετέχει στην διαβούλευση για την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα με ένα συγκλονιστικό σχόλιο, όπως φαίνεται παρακάτω κρούοντας έτσι τον κώδωνα κινδύνου

  • 29 Νοεμβρίου 2023, 14:30 | ΜΠΑΡΙΝΗΣ Μιχαήλ

Αυτούσιο το κείμενο στο www.opengov.gr

Είμαι Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και έχω την τιμή να υπηρετώ στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Σας παραθέτω αναλυτικό επιστημονικό άρθρο για το καταστροφικό φαινόμενο της γονεϊκής αποξένωσης το οποίο πλέον ταλανίζει χιλιάδες Ελληνόπουλα τα οποία έχουν αφεθεί στο έλεος του Θεού και αποτελούν βορά των όποιων οικονομικών συμφερόντων στο βωμό των οποίων θυσιάζονται καθημερινά χιλιάδες παιδιά.

Καθημερινά περιέρχονται εις γνώση μου δεκάδες περιστατικά τέτοιων περιπτώσεων τα οποία με λύπη μου διαπιστώνω ότι επιβαρύνονται μέρα με τη μέρα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς να έχω μία νομοθετική ρύθμιση η οποία να περιγράφει ξεκάθαρα τον όρο γονεϊκή αποξένωση, πως υλοποιείται και πως θα πρέπει να τιμωρείται ο αποξενωτής γονέας.

Ενεργοί Μπαμπάδες για τα Δικαιώματα του Παιδιού (Α.Μ.Κ.Ε.)

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ