Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας και στο Ναύπλιο για το φορολογικό νομοσχέδιο (βίντεο)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στο Ναύπλιο για το φορολογικό νομοσχέδιο (βίντεο)

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στην πλατεία Δημαρχείου  στο Ναύπλιο ενώ στο Άργος μπροστά στο παλαιό Δημαρχείο της πόλης στην πλατεία Αγ. Πέτρου.

Παρά την βροχερή ημέρα τα Σωματεία επαγγελματιών, φορείς , εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και φορείς αυτοαπασχολούμενων, λογιστές, δικηγόροι, μηχανικοί, επαγγελματίες εστίασης και άλλοι κλάδοι, αντιδρούν στο φορολογικό νομοσχέδιο με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας .

Σε ομιλίες τους οι πρόεδροι των φορέων μεταξύ άλλων είπαν: 

Να διατρανώσουμε όλοι μαζί  την αντίθεσή μας στο νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο σε μια περίοδο συνεχόμενης αυξανόμενης ακρίβειας και που η αγοραστική καταναλωτική δύναμη όλο και μειώνεται επιδεινώνει ακόμα περισσότερο την ασφυκτική κατάσταση που επικρατεί στην αγορά αλλά και στην κοινωνία μας γενικότερα.

Η μνημονιακή δεκαετία της υπερφορολόγησης είναι ακόμα νωπή στις μνήμες των ελευθέρων  επαγγελματιών, καθώς οι αρνητικές συνέπειες της, συνεχίζουν να ταλαιπωρούν ένα σημαντικό κομμάτι αυτών. Και σε αυτό το πλαίσιο θα πρέπει να γίνει πλήρως αντιληπτό ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δηλαδή η “ραχοκοκαλιά” της Ελληνικής οικονομίας πλέον δεν ξεχνούν και δεν συγχωρούν!

Εκφράζουμε την έντονη αντίδρασή μας στα προωθούμενα φορολογικά μέτρα και λέμε:

ΟΧΙ στη στοχοποίηση

ΟΧΙ στον αφανισμό

Των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Για όλους εμάς το ζήτημα αυτό αποτελεί ζωτικής σημασίας ζήτημα για την ύπαρξή μας και την αξιοπρέπειά μας και ως εκ τούτου είναι αδιαπραγμάτευτο.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ