Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΙδρύθηκε η Διαρκής Επιτροπή Συνεταιρισμών Αργολίδας - Mετέχουν όλοι οι εγκεκριμένοι Αγροτικοί...

Ιδρύθηκε η Διαρκής Επιτροπή Συνεταιρισμών Αργολίδας – Mετέχουν όλοι οι εγκεκριμένοι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί του νομού

Στις 3 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η ιδρυτική συνέλευση της «ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ» (ΔΕΣΑ), στην οποία μετέχουν όλοι οι εγκεκριμένοι από το Υπ.Α.Α.& Τ. Αγροτικοί Συνεταιρισμοί του νομού.

Η ΔΕΣΑ θα λειτουργεί ως διαρκές κέντρο συντονισμού, ενημέρωσης, διαβούλευσης και συλλογικής εκπροσώπησης των αγροτικών συνεταιρισμών της Αργολίδας.

ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ

Στην συνεδρίαση της 03/11/2023 ορίστηκε ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ την οποία απαρτίζουν (αλφαβητικά) οι κύριοι: Δωροβίνης Στέλιος – Α.Σ. Ήρας, Καλογερόπουλος Ιωάννης – Α.Σ. Αγίας Τριάδας, Μητροσύλης Μιχάλης – Α.Σ. Ανυφί, Πιπέρος Κωνσταντίνος – Α.Σ. Κουρτακίου, Πίππας Κωνσταντίνος – Α.Σ. Αργολική Γη.

Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ανέλαβε το έργο της επικοινωνίας με τις μεταποιητικές βιομηχανίες εσπεριδοειδών, προκειμένου να ξεκινήσει ένας θεσμικός διάλογος για τον καθορισμό των όρων συνεργασίας για την τρέχουσα εμπορική περίοδο, για το σύνολο των ΑΣ της Αργολίδας.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 08/11/2023

Την Τετάρτη 08/11/2023 και ώρα 18:00, στα γραφεία της ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ θα πραγματοποιηθεί η 2η συνεδρίαση της ΔΕΣΑ, με την συμμετοχή εκπροσώπων από τα Δ.Σ. των αγροτικών συνεταιρισμών του νομού. Στην συνεδρίαση μπορούν να μετέχουν ως παρατηρητές και μέλη Α.Σ.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ

Η ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ προσφέρει στη ΔΕΣΑ γραμματειακή υποστήριξη και χώρο συνεδριάσεων στη ΔΕΣΑ.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

[email protected]

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ