ΥΛΙΚΑ
500 γραμ. μανιτάρια φρέσκα (όποια σας αρέσουν)
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 ξερά κρεμμύδια (στο μούλτι)
1 κούπα στραγγιστό γιαούρτι
150 γραμ. ρεγγάτο
150 γραμ. γκούντα
2 αυγά
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ ΤΑΡΤΑΣ
200 γραμ. αλεύρι
1 αυγό
100 γραμ. βούτυρο
7-8 κουταλιές κρύο νερό
1/2 κουταλάκι αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Ετοιμάζουμε πρώτα τη ζύμη τάρτας. Κόβουμε το βούτυρο σε μικρά κομματάκια και το ζυμώνουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Το κάνουμε μια μπάλα και το τυλίγουμε σε μεμβράνη. Το αφήνουμε στο ψυγείο 30 λεπτά.
2.Σε ένα μπωλ χτυπάμε με σύρμα τα αυγά, προσθέτουμε το γιαούρτι, ανακατεύουμε και ρίχνουμε και τα τυριά τα οποία έχουμε τρίψει.
3.Μαραίνουμε σε ένα τηγάνι τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα ξερά και τα μανιτάρια τα οποία έχουμε κόψει φέτες.
4.Ανακατεύουμε τα δύο μείγματα.
5.Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο, την ανοίγουμε σε φύλλο με τα χέρια ή με μικρό πλάστη και την απλώνουμε σε ταρτιέρα ελαφρά λαδωμένη.
6.Αδειάζουμε πάνω από τη ζύμη το μείγμα και ψήνουμε στους 180° για 20`- 25` λεπτά.
Το πιο δυνατό Pre Christmas Party της πόλης με τις καταπληκτικές μουσικές επιλογές και το…
Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών, ενημερώνει τους πολίτες και τους…
Όλοι γνωρίζουμε ότι Χριστούγεννα δεν είναι μόνο τα φωτεινά λαμπιόνια, τα στολισμένα δέντρα με τα…
O Asteras Aktor Β΄ πέρασε νικηφόρα από το Άργος επικρατώντας 2-1 τον Παναργειακό και τον…
Το κλασικό παιδικό έργο του Κάρολου Ντίκενς, «Το Πνεύμα των Χριστουγέννων» είχαν την χαρά να…
Ασταμάτητος ο Διομήδης Άργους κόντρα στον Ολυμπιακό/Όμιλος Ξυνή. Στην φάση των 16 του Κυπέλλου Ανδρών…