ΥΛΙΚΑ
500 γραμ. μανιτάρια φρέσκα (όποια σας αρέσουν)
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 ξερά κρεμμύδια (στο μούλτι)
1 κούπα στραγγιστό γιαούρτι
150 γραμ. ρεγγάτο
150 γραμ. γκούντα
2 αυγά
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ ΤΑΡΤΑΣ
200 γραμ. αλεύρι
1 αυγό
100 γραμ. βούτυρο
7-8 κουταλιές κρύο νερό
1/2 κουταλάκι αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Ετοιμάζουμε πρώτα τη ζύμη τάρτας. Κόβουμε το βούτυρο σε μικρά κομματάκια και το ζυμώνουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Το κάνουμε μια μπάλα και το τυλίγουμε σε μεμβράνη. Το αφήνουμε στο ψυγείο 30 λεπτά.
2.Σε ένα μπωλ χτυπάμε με σύρμα τα αυγά, προσθέτουμε το γιαούρτι, ανακατεύουμε και ρίχνουμε και τα τυριά τα οποία έχουμε τρίψει.
3.Μαραίνουμε σε ένα τηγάνι τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα ξερά και τα μανιτάρια τα οποία έχουμε κόψει φέτες.
4.Ανακατεύουμε τα δύο μείγματα.
5.Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο, την ανοίγουμε σε φύλλο με τα χέρια ή με μικρό πλάστη και την απλώνουμε σε ταρτιέρα ελαφρά λαδωμένη.
6.Αδειάζουμε πάνω από τη ζύμη το μείγμα και ψήνουμε στους 180° για 20`- 25` λεπτά.
Με ενενήντα τέρεις (93) συμμετοχές, θα διεξαχθεί φέτος στις 2-3 Νοεμβρίου ο προτελευταίος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αναβάσεων…
Με δυο ακόμα ομάδες που ήρθαν σήμερα Σάββατο 2 Νοεμβρίου έγιναν συνολικά τρεις ομάδων Ο.Π.Κ.Ε.…
Σε νέες διακοπές υδροδότησης σε μεγαλοοφειλέτες στην περιοχή της Καρακάξας στη Νέα Κίο προχώρησε το…
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι χορηγεί άδεια στην Άννα Τσιόδρα, για την κατοχή ποσοστού…
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στα επίσημα εγκαίνια της κάβας μας, Periklis Winosophy, για να…
Σαν σήμερα 2 Νοεμβρίου: Γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία Σαν σήμερα... 1789.... Κατά τη διάρκεια…