Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΣε εξέλιξη η επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς στην περιοχή Μεγάλο Ποτάμι Μεθάνων

Σε εξέλιξη η επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς στην περιοχή Μεγάλο Ποτάμι Μεθάνων

Σας ενημερώνουμε ότι είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς στην περιοχή Μεγάλο Ποτάμι της Κοινότητας Μεγαλοχωρίου Μεθάνων που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι.

Στην επιχείρηση της κατάσβεσης λαμβάνουν μέρος:

2 Εναέρια Καναντέρ, 11 Υδροφόρα Πυροσβεστικά Οχήματα, 9 Επιβαρικά Πυροσβεστικά Οχήματα, 1 Υδροφόρο Όχημα του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων, 1 Υδροφόρο Όχημα του Δήμου Πόρου και 60 Πυροσβέστες, ενώ οι προσπάθειες συντονίζονται από τον Περιφερειακό Δ/ντή Πυροσβεστικού Σώματος Πελοποννήσου ο οποίος είναι στην περιοχή.

Παράλληλα στην επιχείρηση συνδράμουν 4 περιπολικά με 6 αστυνομικούς, παρουσία του Διοικητή του ΑΤ Τροιζήνας και του Διοικητή του ΑΣ Μεθάνων, καθώς και στελέχη του Λιμενικού Σώματος από Λιμενικό Τμήμα Μεθάνων.

Στην περιοχή από την πρώτη στιγμή βρίσκεται ο Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων κ. Σωτήριος Σούχλας, ο Πρόεδρος Κοινότητας Μεγαλοχωρίου κ. Γεώργιος Χατζίνας, Αντιδήμαρχοι και Υπάλληλοι του Δήμου προς ενίσχυση των προσπαθειών κατάσβεσης.

Προς το παρόν δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές και η κατάσταση όπως διαμορφώνεται δεν κρίνεται ιδιαίτερα ανησυχητική.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Δήμος ΤροιζηνίαςΜεθάνων

φωτο αρχείου

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ