Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΑκόμη μια μάχη για τη ζωή της έδωσε η Άσπα από το...

Ακόμη μια μάχη για τη ζωή της έδωσε η Άσπα από το Άργος – Κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της (video)

Ακόμη μια μάχη για τη ζωή της έδωσε η Άσπα, η κοπέλα από το Άργος που την πυροβόλησε ο πατέρας της πριν δέκα χρόνια, για να εκδικηθεί τη μητέρα της.

Η κοπέλα μετά τον κίνδυνο, ο οποίος παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, ξανά βρέθηκε στο νοσοκομείο, όταν η μητέρα της συνειδητοποίησε ότι η κόρη της είναι καταπονημένη και την πήγε άμεσα για εξετάσεις αίματος.

Όπως αποκάλυψε η μητέρα της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Άσπα για πολλές ημέρες είχε μητρορραγία. «Με κάλεσαν από το μικροβιολογικό εργαστήριο και μου είπαν ότι αυτές οι τιμές δεν αντιστοιχούν σε ζωντανό άνθρωπο. Το παιδί είχε 9 αιματοκρίτη», είπε χαρακτηριστικά η κα. Σπυριδούλα.Οι γιατροί του μικροβιολογικού όταν είδαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων είπαν ότι θα πρέπει μέσα σε 15 λεπτά να διακομιστεί στο νοσοκομείο διαφορετικά θα κινδύνευε η ζωή της. 

Η γυναίκα κάλεσε απευθείας το ΕΚΑΒ, ζήτησε ασθενοφόρο, όμως καθυστερούσαν πάρα πολύ και έτσι αναγκάστηκε να ειδοποιήσει ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο, το οποίο ήταν κοντά στο σπίτι τους.

Ευτυχώς το ασθενοφόρο έφτασε μέσα σε δέκα λεπτά και η Άσπα σώθηκε στο παραπέντε.

Το κορίτσι νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα ενώ όπως ανέφερε η μητέρα του είναι πολύ καλύτερα και σύντομα θα βγει από το νοσοκομείο.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ