Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟνοματοδοσία οδού στην Κοινότητα Λάλουκα σε "Προέδρου Γεωργίου Πίκη" από τον Δήμο...

Ονοματοδοσία οδού στην Κοινότητα Λάλουκα σε “Προέδρου Γεωργίου Πίκη” από τον Δήμο Άργους Μυκηνών

Στην συνεδρίαση της 16ης Ιανουαρίου 2023 του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους – Μυκηνών ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου , κ. Κων/νος Μπέγκος, κηρύσσων την έναρξη της συνεδρίασης και πριν το Σώμα εισέλθει στην εξέταση των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως πρότεινε να κηρυχθεί σαν κατεπείγον θέμα και να συζητηθεί το θέμα της ονοματοδοσίας μίας κεντρικής οδού της Κοινότητας Λάλουκα σε οδό ”ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΙΚΗ”».

Ο κ. Μπέγκος ανέφερε: «Από την κ. Πίκη Βαρβάρα του Γεωργίου θυγατέρα του πρώην Προέδρου της Κοινότητας Λάλουκα Γεωργίου Πίκη υποβλήθηκε η υπ’ αριθ. πρωτ.: 842/16-1- 2023 σχετική αίτηση δια της οποίας ζητά να υλοποιηθεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την ονοματοδοσία μίας κεντρικής οδού της Κοινότητας Λάλουκα σε οδό ”ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΙΚΗ” όπως ανακοινώθηκε στην εξόδιο ακολουθία. 

Στην συνέχεια ο κ. Πρόεδρος ανέφερε ότι υπάρχει πρόταση της Κοινότητας Λάλουκα όπως ονομασθεί η ανώνυμη οδός που οδηγεί προς την Κοινότητα Δαλαμανάρας σε οδό ”ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΙΚΗ”.» 

Το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του: 

1. Την υπ’ αριθ. πρωτ.: 842/16-1-2023 αίτηση της κ. Πίκη Βαρβάρας του Γεωργίου, 

2. Το σχετικό ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου (αριθ. αποφ. 158/2021) το οποίο εκδόθηκε κατά την έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του την 27-7-2021, 

3. Την σχετική πρόταση της Κοινότητας Λάλουκα και 

4. Την εισήγηση του κ. Προέδρου, ομόφωνα αποφάσισε:

Η ανώνυμη οδός της Κοινότητας Λάλουκα η οποία οδηγεί προς την Κοινότητα Δαλαμανάρας να ονομαστεί σε οδό ”ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΙΚΗ”.»

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ