Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ ALPHA εντάχθηκε στο δυναμικό της Ε.Ο.Δ. Αργολίδας

Ο ALPHA εντάχθηκε στο δυναμικό της Ε.Ο.Δ. Αργολίδας

Ο ALPHA εντάχθηκε πρόσφατα στο δυναμικό της Ε.Ο.Δ. Αργολίδας στο τμήμα «Σκύλων Έρευνας και Διάσωσης», ύστερα από επιθυμία της εκτροφέως κ. Θάλεια Καλογεροπούλου – Southern Sporty Paws, FCI Kennel, να δωρίσει 2 σκύλους (μικρής ηλικίας προς συγκεκριμένη εκπαίδευση) στην Ε.Ο.Δ. Πανελλαδικά, με σκοπό την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Εν συνεχεία, το τμήμα «Σκύλων Έρευνας και Διάσωσης» Ε.Ο.Δ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ έλαβε ενημέρωση από τον κ. Τάσο Διαμαντάκιο για την κίνηση αυτή της κ. Καλογεροπούλου και κατόπιν επικοινωνίας μεταξύ των υπευθύνων των ανάλογων τμημάτων των Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Μεσσηνίας και της Ελληνικής Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας αποφασίστηκε από κοινού η παραχώρηση του σκύλου στην ΕΟΔ Αργολίδας, πράγμα για το οποίο γνωρίζει και συναινεί και η δωρήτρια.

Έτσι λοιπόν, ο ALPHA βρίσκεται πλέον υπό την προστασία του μέλους της ομάδας μας κ. Αναστάσιου Κορδαλή και έχει ήδη ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς η εκπαίδευση του στο αντίστοιχο τμήμα της ΕΟΔ Αργολίδας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν σε αυτό και φυσικά ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κ Καλογεροπούλου για την σημαντική προσφορά της και να επισημάνουμε πως και η ίδια αποτελεί κομμάτι της έννοιας του εθελοντισμού μιας και η ίδια προσφέρει τη βοήθεια της εθελοντικά σε ομάδα της Αττικής.

Ευχόμαστε στο νέο χειριστή της ομάδας μας ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ