Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΝαύπλιο: Παρουσίαση της διοργάνωσης ΤΒΕΧ - Νίκας: Το μέλλον του ελληνικού τουρισμού...

Ναύπλιο: Παρουσίαση της διοργάνωσης ΤΒΕΧ – Νίκας: Το μέλλον του ελληνικού τουρισμού ανήκει στην Πελοπόννησο (βίντεο)

Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της ΤΒΕΧ Europe 2023 θα δόθηκε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου το μεσημέρι, στο Βουλευτικό του Ναυπλίου.

Παρόντες ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας, ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, κ. Δημήτρης Φραγκάκης, ο κ. Rick Calvert, διευθύνων σύμβουλος της TBEX, η κα. Άννα Καλογεροπούλου, αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, ενώ με βιντεοσκοπημένο μήνυμα μεταδόθηκαν χαιρετισμοί του κ. Κικίλια και της κας. Ζαχαράκη, Υπουργού και Υφυπουργού Τουρισμού αντίστοιχα. Το παρών επίσης έδωσαν και εκπρόσωποι επαγγελματικών Συλλόγων και Φορέων της Αργολίδας.

Σημειώνεται ότι μπορεί το ΤΒΕΧ να φιλοξενηθεί από τις 8 έως τις 12 Μαΐου στην Καλαμάτα, εν τούτοις οι επαγγελματίες του χώρου θα περιηγηθούν σε όλη την Πελοπόννησο για περισσότερο διάστημα.

Η TBEX Europe 2023 -την διοργάνωση της οποίας για τον επόμενο χρόνο ανέλαβε η Περιφέρεια Πελοποννήσου- αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς συναντήσεις, στην οποία συμμετέχουν μεγάλα ονόματα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, από online travel media, travel bloggers, δημιουργούς περιεχομένου, αλλά και στελέχη Οργανισμών Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμών.

Περισσότεροι από 350 έμπειροι επαγγελματίες του χώρου, από όλον τον κόσμο, θα συναντηθούν από τις 8 έως τις 12 Μαΐου 2023 στην Καλαμάτα, για να συνδεθούν διαδικτυακά, να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις, στρατηγικές και τακτικές της τουριστικής αγοράς, αλλά και για να προβάλλουν την ομορφιά και τις μοναδικές εμπειρίες της Πελοποννήσου.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει συναντήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, παρουσιάσεις από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου και ταξίδια εξοικείωσης σε όλη την Πελοπόννησο.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ