Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - Α.Ε.Κ.|Handball Premier στο κλειστό της Νέας Κίου

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ – Α.Ε.Κ.|Handball Premier στο κλειστό της Νέας Κίου

Αγωνιστική δράση και πάλι με δύο συνεχόμενα ντέρμπι, αρχής γενομένης αύριο Σάββατο 22/10, ώρα 18.00, στο κλειστό της Ν. Κίου όπου οι Λύκοι μας αντιμετωπίζουν την πολύ δυνατή ΑΕΚ. Εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή, λόγω των αγώνων της Εθνικής, ανασυντάχθηκαν και είναι έτοιμοι να ριχτούν και πάλι στο κυνήγι των ονείρων τους.

Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και θα χρειαστούν όλους μας και πάλι δίπλα τους. Με τη φωνή μας, το χειροκρότημα και την παρότρυνση μας, κάθε φορά που θα γυρίζουν προς την κερκίδα, θα είμαστε εκεί να δώσουμε χέρι χέρι και αυτό τον αγώνα μαζί. Αυτό θέλουν και οι ίδιοι, όπως μας ανέφερε στις δηλώσεις του και ο Ίντερ μας Τζούρο Μούγιτς:

«Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ, μια ανανεωμένη ομάδα με πολλούς έμπειρους παίχτες. Έχουμε ένα δύσκολο έργο, αλλά όπως πάντα παίζουμε μόνο για την νίκη και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε και αύριο. Καμία ομάδα δεν περνά από το γήπεδο μας εύκολα, μπορεί το φαβορί να είναι η ΑΕΚ αλλά όλα θα κριθούν στο 40×20. Εμείς θα μπούμε στο γήπεδο να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είχαμε μια μικρή διακοπή και αυτό μας βοήθησε να δουλέψουμε κάποια καινούρια πράγματα και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το υπόλοιπο της σεζόν. Θα ήθελα να καλέσω όλους τους φιλάθλους μας να παρευρεθούν σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι για εμάς και να γίνουν ο 8ος παίχτης στο γήπεδο. Η παρουσία τους μας δυναμώνει και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε να παλεύουμε στο παρκέ.»

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ