Συστατικά:
200γρ. Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
1 κ.σ Ζάχαρη άχνη
500γρ. Φράουλες (πούλπα/πολτός,λιωμένες)
1 Κουτί Ζαχαρούχο Γάλα
1 κ.γ Μέλι
200γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Στο μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη σε παχύρευστη μορφή.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, το μέλι, τις φράουλες και τη σοκολάτα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα ίσα-ίσα να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Αδείαζουμε σε ένα μπολ και αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσει για τουλάχιστον 8 ώρες.
Είναι έτοιμο για κατανάλωση!!!
https://tastethecookblog.blogspot.com
Η Μεγάλη Παρασκευή είναι μέρα απόλυτου πένθους για όλη την Χριστιανοσύνη, απόλυτης αργίας και νηστείας,…
Διακοπή υδροδότησης για σήμερα 3 Μαΐου 2024 ανακοίνωσε η Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. Δείτε την ανακοίνωση: Σας ενημερώνουμε…
Ένα έθιμο που έρχεται από την Κίο της Μικράς Ασίας αναβιώνει κάθε χρόνο Μεγάλη Παρασκευή…
Σύγχυση επικρατεί στον αγροτικό κόσμο της χώρας με τις επιδοτήσεις. Ο κ. Αντωνόπουλος, πρόεδρος ΕΑΣ…
Από τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αργολίδας ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη 16-05-2024 και ώρα έναρξης…
Το συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου «Γεύματα Αγάπης» για 15η χρονιά βρίσκεται δίπλα σε όλους όσους…