Συστατικά:
200γρ. Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
1 κ.σ Ζάχαρη άχνη
500γρ. Φράουλες (πούλπα/πολτός,λιωμένες)
1 Κουτί Ζαχαρούχο Γάλα
1 κ.γ Μέλι
200γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Στο μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη σε παχύρευστη μορφή.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, το μέλι, τις φράουλες και τη σοκολάτα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα ίσα-ίσα να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Αδείαζουμε σε ένα μπολ και αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσει για τουλάχιστον 8 ώρες.
Είναι έτοιμο για κατανάλωση!!!
https://tastethecookblog.blogspot.com
Το πιο δυνατό Pre Christmas Party της πόλης με τις καταπληκτικές μουσικές επιλογές και το…
Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών, ενημερώνει τους πολίτες και τους…
Όλοι γνωρίζουμε ότι Χριστούγεννα δεν είναι μόνο τα φωτεινά λαμπιόνια, τα στολισμένα δέντρα με τα…
O Asteras Aktor Β΄ πέρασε νικηφόρα από το Άργος επικρατώντας 2-1 τον Παναργειακό και τον…
Το κλασικό παιδικό έργο του Κάρολου Ντίκενς, «Το Πνεύμα των Χριστουγέννων» είχαν την χαρά να…
Ασταμάτητος ο Διομήδης Άργους κόντρα στον Ολυμπιακό/Όμιλος Ξυνή. Στην φάση των 16 του Κυπέλλου Ανδρών…