Συστατικά:
200γρ. Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
1 κ.σ Ζάχαρη άχνη
500γρ. Φράουλες (πούλπα/πολτός,λιωμένες)
1 Κουτί Ζαχαρούχο Γάλα
1 κ.γ Μέλι
200γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Στο μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη σε παχύρευστη μορφή.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, το μέλι, τις φράουλες και τη σοκολάτα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα ίσα-ίσα να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Αδείαζουμε σε ένα μπολ και αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσει για τουλάχιστον 8 ώρες.
Είναι έτοιμο για κατανάλωση!!!
https://tastethecookblog.blogspot.com
Με SMS ή email θα υπενθυμίζεται στους κατόχους πυροβόλων όπλων να ανανεώσουν την άδειά τους.…
Ψυχρό μέτωπο φέρνει θυελλώδη βοριά και αισθητό κρύο το Σαββατοκύριακο, η πτώση της θερμοκρασίας θα…
Την Αργολίδα και συγκεκριμένα τη Νέα Κίο επισκεύθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης…
Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών στις 25…
Σήμερα το πρωί Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2024 , στην παραλιακή οδό Δαλαμανάρας - Νέας Κίου…
Την Αργολίδα και συγκεκριμένα τη Νέα Κίο επισκεύθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης…