Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑντώνης Λυμπέρης: Καλώ τον Νίκα και τους συνεργάτες του να προχωρήσουν γρήγορα...

Αντώνης Λυμπέρης: Καλώ τον Νίκα και τους συνεργάτες του να προχωρήσουν γρήγορα τα έργα στην Αργολίδα

Για πρώτη φορά σε επίπεδο Περιφέρειας, η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή με πρωτοβουλία του Πέτρου Τατούλη κατάφερε να εξασφαλίσει 5.000.000€ σχεδόν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) για παρεμβάσεις σε αθλητικούς χώρους στην Αργολίδα.

Με τους πόρους αυτούς σχεδιάστηκε ένα συγκεκριμένος προγραμματισμός έργων ενώ παράλληλα άρχισε η ωρίμανση μελετών, ικανοποιώντας το σύνολο σχεδόν των αιτημάτων των αθλητικών σωματείων. Άλλα έργα δημοπρατήθηκαν και υλοποιήθηκαν ενώ άλλα των οποίων επιλύθηκαν σοβαρά τεχνικά και διοικητικά θέματα παραδόθηκαν έτοιμα προς δημοπράτηση στην επόμενη Περιφερειακή Αρχή.

Η Περιφερειακή Αρχή του κ.Νίκα αντί να συνεχίσει με γοργούς ρυθμούς την υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος, καθυστέρησε δυόμιση ολόκληρα χρόνια με μοναδικό στόχο την παραπλάνηση των Αργολιδέων πολιτών για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους.

Ο κ.Νίκας και οι συνεργάτες του προσπαθούν να παρουσιάσουν έργα για τα οποία δεν έχουν εξασφαλίσει ούτε ένα ευρώ, ως δικά τους έργα.

Αυτό που προκαλεί μεγάλη απορία όμως είναι οι δημόσιες δηλώσεις του πρ.Αντιπεριφερειάρχη για θέματα Αθλητισμού της Περιφερειακής Αρχής Τατούλη κ.Βασίλη Σιδέρη, ο οποίος για μια ακόμη φορά, με αφορμή την τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στα γήπεδα Πορτοχελίου και Ερμιόνης ευχαριστεί(!) και εκθειάζει(!) τον κ.Νίκα αναδεικνύοντας την αγαστή συνεργασία του με τον Περιφερειάρχη.

Γνωρίζουμε όλοι ότι ο κ.Σιδέρης εκλέχτηκε στις εκλογές του 2019 Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου». Καθ’όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ο αγαπητός συνάδελφος εξήρε και διαφήμιζε το μεγάλο έργου του Πέτρου Τατούλη στον αθλητικό τομέα για την Αργολίδα, τα οποίο μάλιστα πολλές φορές προσπαθούσε να το παρουσιάσει ως δικό του έργο!

Ως ανεξάρτητος πλέον Περιφερειακός Σύμβουλος με τις συγκεκριμένες δηλώσεις αποδεικνύεται ότι θεωρεί τους Αργολιδείς πολίτες ιθαγενείς, με δεδομένο ότι οι δηλώσεις αυτές έχουν μοναδικό στόχο τη δική του προσωπική πολιτική επιβίωση και την πιθανή εκπλήρωση της φιλοδοξίας του να είναι για ακόμη μια φορά υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) στην Αργολίδα.

Θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κ.Σιδέρη το σύνολο των έργων, το οποίο ο ίδιος παρουσίασε στην εκδήλωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Αργολίδας που πραγματοποιήθηκε το Φεβρουάριο του 2019, αναφερόμενος στο μεγάλο έργο του Πέτρου Τατούλη για την Αργολίδα.

Αγορά οικοπέδου για την κατασκευή Ενωσιακού γηπέδου εκτάσεως 23.000 τ.μ. στην Νέα Τίρυνθα , προϋπολογισμού 1.500.000€.

• Τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στα γήπεδα Τολού, Αγίου Δημητρίου (Μετόχι) , Ανυφίου και Φιχτίων, προϋπολογισμού 1.040.000€.

• Κατασκευή τριών κερκίδων 220 θέσεων σε έκαστο γήπεδο σε Πορτοχέλι, Ηλιόκαστρο και Νέα Επίδαυρο, προϋπολογισμού 100.000€.

• Αντικατάσταση τεχνητού χλοοτάπητα στα γήπεδα Ερμιόνης και Πορτοχελίου, προϋπολογισμού 400.000€.

• Τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στα γήπεδα Μαλαντρενίου και Μυκηνών, προϋπολογισμού 360.000€.

• Γήπεδο Χώνικα και γήπεδο 5×5 Μπόρσα, προϋπολογισμού 265.000,00€.

• Γήπεδο 5×5 στην Παλαιά Επίδαυρο για τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα, προϋπολογισμού 35.000€.

• Ηλεκτροφωτισμό γηπέδου της Αγίας Τριάδας, προϋπολογισμού 150.000€.

• Ολοκλήρωση μελέτης ανακατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου Αγίας Τριάδος, προϋπολογισμού 500.000€.

• Μελέτη για την κατασκευή νέου γηπέδου στην παραλία της Νέας Κίου.

Οι Αργολιδείς πολίτες δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου κ.Σιδέρη!

Ως Περιφερειακός Σύμβουλος της «Νέας Πελοποννήσου», καλώ τον κ.Νίκα και τους συνεργάτες του να προχωρήσουν γρήγορα τα έργα που παρέλαβαν από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή και να διεκδικήσουν ακόμα περισσοτέρους πόρους υπέρ του αθλητικού κόσμου της Αργολίδας.

Αντώνης Λυμπέρης

Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αργολίδας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ