Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΕπιστολή στήριξης στον Κων/νο Μάκαρη για Δήμαρχο Ναυπλιέων του Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Επιστολή στήριξης στον Κων/νο Μάκαρη για Δήμαρχο Ναυπλιέων του Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Την στήριξη στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Κων/νου Μάκαρη για την διεκδικήσει το Δήμο Ναυπλιέων ανήγγειλε ο πρώην Δήμαρχος Δήμου Ναυπλιέων Παναγιώτης Γ. Αναγνωσταράς .

Ακολουθεί η επιστολή στήριξής του: 

Η δημόσια δήλωση του Κων/νου Μάκαρη , με την οποία κάνει γνωστή την απόφασή του να διεκδικήσει το Δήμο Ναυπλιέων, φέρνει αισιοδοξία και ελπίδα.
Νέες ιδέες, εργατικότητα, προγραμματισμός, εμπειρία στην διοίκηση, διαπιστωμένη υλοποίηση στόχων είναι στοιχεία που δίνουν ελπίδα για μια αλλαγή πορείας του Δήμου μας.

Δίνουν ελπίδα για την μετάβαση σε μια σύγχρονη εποχή αφήνοντας πίσω τη μίζερη διαχείριση των μικρών και ασήμαντων , μέσα από ρουσφετολογικές πρακτικές, το μοίρασμα του δημοτικού χρήματος σε ημέτερους, την κατασπατάληση του χρήματος των δημοτών μέσω των απευθείας αναθέσεων, τον διαχωρισμό των δημοτών σε δικούς μας ή εχθρούς μας, επειδή τόλμησαν ή τολμούν να ασκήσουν κριτική στην Δημοτική Αρχή.

Το Ναύπλιο αξίζει μια άλλη αντιμετώπιση, άλλη φιλοσοφία και άλλες πρακτικές. Του αξίζει να μπει στην νέα εποχή, αφήνοντας πίσω αυτούς που το κράτησαν στάσιμο τα τελευταία χρόνια.

Θα στηρίξω την προσπάθεια του Κων/νου Μάκαρη γιατί πιστεύω ότι θα αποτελέσει τον κατάλληλο άνθρωπο για τη θέση του Δημάρχου Ναυπλιέων.

Εξάλλου τι ζητάνε οι δημότες από τον Δήμαρχό τους :
Να είναι προσιτός σε όλους, να μην κάνει διακρίσεις μεταξύ των δημοτών του, να παλεύει για το κοινό συμφέρον και να φέρνει αποτελέσματα, να μην κάνει διακρίσεις μεταξύ των επαγγελματιών του Δήμου του, να είναι έντιμος αυτός και οι συνεργάτες του, να δέχεται την κριτική και όταν κάνει λάθος να ζητάει συγγνώμη.

Ας σκεφτούν οι δημότες πόσα από τα πιο πάνω προσόντα έχει ο νυν δήμαρχός μας.

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Γ. Αναγνωσταράς
Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ
πρώην Δήμαρχος Δήμου Ναυπλιέων

ΒΙΝΤΕΟ: Και επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων ο Κωνσταντίνος Μάκαρης – “Το Ναύπλιο θέλει προσέγγιση επιχειρηματική”

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ