Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣτο 14ο Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών...

Στο 14ο Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος

Στο 14ο Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που διεξάγεται από τις 6 έως τις 8 Μαΐου 2022 στο Metropolitan Expo παραβρίσκεται και ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Είπε τα ακόλουθα:
Πρώτη μέρα του 14ου Συνέδριου της Νέας Δημοκρατίας, χθες και βρέθηκα ανάμεσα σε καλούς φίλους και άξιους συνεργάτες.Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, είναι εκείνο που έχει βγάλει τη χώρα από πολλές δυσκολίες και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του πολίτη.
Πλήθος κόσμου επικύρωσε με την παρουσία του, την δυναμική της δημοκρατικής μας παράταξης, που στήριξε την Ελλάδα σε όλες τις μεγάλες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της.
Είμαι βέβαιος για την επιτυχία του συνεδρίου του κόμματος και για την αποτελεσματικότητα της παρούσας κυβέρνησης, στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Μεταξύ πολλών καλών φίλων είχα τη χαρά να συναντήσω τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, τον Υφ.Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά, τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Τάσο Γαιτάνη, τον Σπύρο Σταθουλη Οργανωτικό Γραμματέα της ΝΔ, τον βουλευτή Διονύση Χατζηδάκη και πολλούς αγαπητούς συναδέλφους Δημάρχους.
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ