Μπορείς να τα φτιάξεις μόνη σου σε 5 λεπτά και να απολαύσεις ένα υπέροχο πρωινό ή απογευματινό.
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. αλεύρι
8 γρ. baking powder
μια πρέζα αλάτι
125 γρ. μαργαρίνη soft
125 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
μερέντα ή μαρμελάδα σφιχτή για τη γέμιση
Αυγό για να τα αλείψουμε
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη μαργαρίνη, το αλάτι,το baking powder με το χέρι και σταδιακά προσθέτουμε το αλεύρι ώσπου να γίνει μαλακή κ εύπλαστη ζύμη.
2. Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς.
3. Την ανοίγουμε σε κύκλο και με μαχαίρι την κόβουμε σε 8 κομμάτια πάνω στα οποία βάζουμε μια κουταλιά μερέντα η μαρμελάδα.
4. Τυλίγουμε σε κρουασάν,από την φαρδιά πλευρά δλδ προς την γωνία.
5. Τα βάζουμε σε ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα (μεγάλη ανακάλυψη η λαδόκολλα που δεν λερώνει το ταψί)
6. Αλείφουμε με το αυγό για να πάρουν ωραίο χρωματάκι και ψήνουμε για 20΄ περίπου ανάλογα με τον φούρνο μας.
Καλή σας όρεξη!!!!
Το Σωματείο Τουριστικών Καταλυμάτων Ναυπλίου εκφράζει την κάθετη αντίθεσή του προς την επιδιωκόμενη θηριώδη αύξηση…
Μαθητές και από την Αργολίδα στο Συμβούλιο Νέων Πελοποννήσου ο Δρ. Βασίλης Πολύδωρος μιλάει…
Έγινε ορισμός του αναπληρωτή Περιφερειάρχη, νέων χωρικών και θεματικών αντιπεριφερειαρχών Περιφέρειας Πελοποννήσου. Τον ορισμό αναπληρωτή…
Ο Σύνδεσμος Ξυλουργών Αργολίδας εκφράζει την έντονη αντίθεσή του σε κάθε προσπάθεια αύξησης των δημοτικών τελών…
Η βρετανική εφημερίδα Guardian ανέδειξε τις 12 πιο αγαπημένες μικρές πόλεις της Ευρώπης, όπως τις…
Με την ομόφωνη εκλογή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, στη θέση του Β’ Αντιπροέδρου, ολοκληρώθηκαν…