Μπορείς να τα φτιάξεις μόνη σου σε 5 λεπτά και να απολαύσεις ένα υπέροχο πρωινό ή απογευματινό.
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. αλεύρι
8 γρ. baking powder
μια πρέζα αλάτι
125 γρ. μαργαρίνη soft
125 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
μερέντα ή μαρμελάδα σφιχτή για τη γέμιση
Αυγό για να τα αλείψουμε
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη μαργαρίνη, το αλάτι,το baking powder με το χέρι και σταδιακά προσθέτουμε το αλεύρι ώσπου να γίνει μαλακή κ εύπλαστη ζύμη.
2. Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς.
3. Την ανοίγουμε σε κύκλο και με μαχαίρι την κόβουμε σε 8 κομμάτια πάνω στα οποία βάζουμε μια κουταλιά μερέντα η μαρμελάδα.
4. Τυλίγουμε σε κρουασάν,από την φαρδιά πλευρά δλδ προς την γωνία.
5. Τα βάζουμε σε ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα (μεγάλη ανακάλυψη η λαδόκολλα που δεν λερώνει το ταψί)
6. Αλείφουμε με το αυγό για να πάρουν ωραίο χρωματάκι και ψήνουμε για 20΄ περίπου ανάλογα με τον φούρνο μας.
Καλή σας όρεξη!!!!
Με SMS ή email θα υπενθυμίζεται στους κατόχους πυροβόλων όπλων να ανανεώσουν την άδειά τους.…
Ψυχρό μέτωπο φέρνει θυελλώδη βοριά και αισθητό κρύο το Σαββατοκύριακο, η πτώση της θερμοκρασίας θα…
Την Αργολίδα και συγκεκριμένα τη Νέα Κίο επισκεύθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης…
Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών στις 25…
Σήμερα το πρωί Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2024 , στην παραλιακή οδό Δαλαμανάρας - Νέας Κίου…
Την Αργολίδα και συγκεκριμένα τη Νέα Κίο επισκεύθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης…